≫ 

Bila je na ivici smrti: Muž Saške Karan otkrio kakvo je njeno zdravstveno stanje

- Usled svih stresova koje je doživela u "Zadruzi", Saški je pao imunitet i virus ju je jednostavno oborio, a imala je i ozbiljne srčane probleme i nesvestice - rekao je Aleksandar Gazivoda, muž Saške Karan

  • 10

Aleksandar Gazovoda, suprug Saške Karan, kaže da je njegova supruga bila na ivici smrti nakon što joj je pozlilo u "Zadruzi", kao i da je produkcija reagovala veoma brzo i tako spasla život pevačici.

Gušila se, usta joj bila modra: Saški Karan pozlilo, hitno prebačena u bolnicu!

Gazivoda je opisao šta se događalo sa Saškom nakon što je iz rijalitija odvedena u bolnicu.

- U rijalitiju vlada opaki virus, od kojeg je obolela većina ukućana, a čini mi se da je Saška izvukla deblji kraj. Usled svih stresova koje je doživela u "Zadruzi", Saški je pao imunitet i virus ju je jednostavno oborio, a imala je i ozbiljne srčane probleme i nesvestice. Još nisam bio u mogućnosti da je vidim, niti da je čujem, ali redovno dobijam iscrpan izveštaj od produkcije - ističe Gazivoda i napominje da je situacija bila više nego ozbiljna.

Foto: Vladimir Milovanović

- Kada su je pre četiri dana odveli na pregled, lekari su rešili da je zadrže zbog lošeg stanja. Nalazi su joj bili katastrofalni, a sada mogu da kažem da joj je produkcija bukvalno spasla život, jer je tog dana imala ozbiljne srčane smetnje. Primljena je sa izuzetno niskim krvnim pritiskom, imala je bukvalno 60/40, i ne preterujem kada kažem da je bila na ivici smrti - rekao je Saškin muž koji se, zbog delikatnosti situacije, još nije video sa suprugom.

Printskrin: Youtube

- Produkcija će mi danas omogućiti da pozovem Sašku, a kada smo tražili da je vidimo, rečeno nam je da zbog delikatnosti situacije sačekamo još koji dan. Ovim putem bih se zahvalio Televiziji "Pink" i produkciji "Zadruge" jer su izuzetno fer i korektni i ljudski su nam izašli u susret. Ovo je drugi put, posle "Farme", kada ju je Gagi Đogani napao sekirom, da joj je produkcija spasla život - kaže Gazivoda i otkriva šta će se dalje desiti sa Saškom.

Printskrin: TV Pink

- Naša ćerka Milja i ja bismo voleli da je vidimo kod kuće, ali u načelu, nećemo se mešati u njene odluke. Kao, uostalom, ni u plan produkcije, jer koliko sam shvatio, oni žele da je vrate kada joj se stanje normalizuje - zaključio je Aleksandar Gazivoda.

Saška Karan protiv obezbeđenja:

Video: Anketa: Pitali smo ljude šta misle o Zadruzi, Luni, Slobi i Kiji:

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljilja

    1. mart 2018 | 10:14

    E moj gospodine Gazivoda! Umesto da zabranite Vašoj ženi učešće u ovom programu Vi dajete izjave za novine! Naravno da je VEOMA opasno: jesti samo pirinač i testenine, spavati pod 3 sata, biti prisiljen da vredjaš druge ljude, živeti u tom strestu neprekidno... Zar je to sve vredno? Bolje je da se bavila nekim poslom od 8h do 16h kao i svi mi, ako već više nije za estradu.

  • Ja

    1. mart 2018 | 08:59

    Kada ozdravi neka ide kuci da ne bi opet dosla sa novim informacijama.Mnogo je lepse gledati zadrugu bez nje.

  • Kalimero

    1. mart 2018 | 00:32

    Saska zelim Vam brzi oporavak,i sve najbolje.Pozdrav!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA