≫ 

To mi i mama stalno zamera! Luna objasnila zašto često gura ruke u gaćice! (VIDEO)

Đoganijeva je htela da propadne u zemlju od sramote kada su joj postavili nezgodno pitanje, a potom je ustala i otkrila šta je muči

  • 14

Gledaoci su prošle noći imali priliku da postavljaju pitanja zadrugarima o svemu što ih zanima, a jedno nezgodno pitanje stiglo je za Lunu Đogani.

Krivo mi je što mi je brak srušen zbog nečeg što neće opstati! Kija sasula sve u lice Luni i Slobi, pa objasnila zbog čega će njih dvoje raskinuti! (VIDEO)

Kada je čula pitanje blogerka se skroz zbunila i postidela, a onda je dala odgovor i detaljno objašnjenje svoj postupak koji su svi komentarisali.

- Luna, kažeš da te je blam što je Maca gurala prste u kolač, a nije te blam kada ti guraš ruku u gaće i mirišeš i ne pereš ruke posle toga? - glasilo je pitanje.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja nisam rekla da me je blam što je Maca to uradila, nego da se to komentarisalo. Što se tiče mene i mog guranja, to je bila jedna situacija. Ja moram to da objasnim, ja sam koristila jedne tablete koje devojke znaju za šta se koriste. Ja sam morala da proverim da li je sve ok! - rekla je ona i dodala:

-  Znaju devojke kojima je curilo i zato je tako ispalo. To što se nekada tu pipnem, to je nesvesno, jer nosim veš koji mi smeta. Nije lepo. Mama mi to stalno zamera, to i kod kuće radim.

Pogledajte kako se Luna zbunila dok je odgovarala na nezgodno pitanje:

Video: Anketa: Pitali smo ljude šta misle o Zadruzi, Kiji, Slobi i Luni:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. mart 2018 | 16:46

    "Blogerka"kaze:Moram da guram ruke jer mi ne odgovaraju gaće?Šta će jadna hoće "tange"da bude u trendu,a nigde dupeta sve same kosti,mora da je žulja!!!

  • Stihoklepac

    1. mart 2018 | 16:19

    Šta to radiš crno dete, opet prsti dole lete. Dal ti po njoj nešto šeta, il ti nešto drugo smeta. Proveravaš kakvo joj je stanje, ona ti je zrela za jedno pranje. Što se džaraš dole sama, to ne radi jedna dama.

  • Ika

    1. mart 2018 | 16:01

    Razumem da jenavika da gura ruke u svoje gace a cudime da gura u Slobine zvalavi prste i na kraju hoce daga zadoji boze daj joj pameti da se nesramoti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA