≫ 

Miljana pokušala da se otruje u Zadruzi, čovek iz obezbeđenja sprečio skandal! (FOTO)

Van sebe, Miljana je u šolju sipala tekućinu zbog koje koje bi sigurno imala ozbiljne probleme

  • 13
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana Kulić pomešala je sredstvo za pranje sudova i "domestos", što je iz, za sada nepoznatog razloga, nameravala da popije!

Opšti haos! Sloba oteo Miljani ceo budžet, proglasio sebe vođom, ona zapretila da će napustiti Zadrugu, uvrede ne prestaju! (VIDEO)

Trudna Miljana u toaletu hotela sama je mešala navedena sredstva, ali je čovek iz obezbeđenja uleteo u toalet i sprečio Miljanu da ugrozi život i sebi i detetu.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Foto: TV Pink

OŠIŠAĆU TE NA ĆELAVO! Sloba se zaleteo na Miljanu, umalo se potukli, uletelo obezbeđenje! (FOTO) (VIDEO)

Pripadnik obezbeđenja oteo je Miljani šolju i tečnost prosuo u lavabo, a potom je opasnu hemikaliju odneo iz hotela kako ne bi bila pri ruci Kulićevoj.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official
Printskrin: Youtube/Zadruga Official
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    5. mart 2018 | 14:30

    I sta sad? Ako ovakve stvari nisu za diskvalifikaciju sta jeste? Ona je psihicki nestabilna i pokusava vec 2 put samoubistvo, alo ljudi. Ugrozila je jos jedan zivot ne samo njen, zivot deteta, ako to nije za diskvalifikaciju stvarno nije u redu.

  • Jelena

    5. mart 2018 | 14:52

    Uspeli smo da sakupimo 20.000 potpisa da se Miljana izbaci ili oduzme nacionalna frekvencija pinku ako je ne izbace. Sutra predajemo RRA.

  • Emma.fr

    5. mart 2018 | 15:07

    Prvo je najavila samoubistvo sto samoubice ne rade onda pere solju iz koje ce piti domestos ,nigde veze ,ona psihicki nije stabilna osoba i treba strucne ljude da je lece a ne da tako luda ucestvuje u zadruzi ,na stranu sto ovim ugrozava svoje nerodjeno dete ,i onda trazi da zadrugari postuju njenu trudnocu a ona je prva ne postuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA