Ona je nezahvalno biće, ispala je nečovek! Teodorina bivša drugarica isprozivala zadrugarku

- Ona je devojka koja nema samopouzdanje, koja ne veruje u sebe. Iznerviram se svaki put kad me neko pita o njoj - izjavila je Tamara Milutinović

  • 7

Sukob između bivših drugarica i koleginica iz "Đavolica" se nastavlja i Tamara Milutinović je još jednom oplela po Teodori Džehverović.

Alo, histerijo, prekini... idi lezi, jedino za to i jesi! Sloba i Luna se svađali celu noć, ona plakala, Radanović zapenio od besa! (VIDEO)

Teodora često u Zadruzi u negativnom kontekstu pominje preostale članice "Đavolica", Tamaru i Goranu, a Milutinovićeva nije imala mnogo lepih reči za svoju nekadašnju drugaricu.

Foto: Vladimir Milovanović

- Ne želim da komentarišem Teodoru, komentariše se ona sama. Da ja nekom dižem cenu, ne hvala. Vidim da ona priča da smo joj smeštale, da smo joj zabadale nož u leđa, a zaboravlja da je baš zahvaljujući meni i ušla u "Đavolice", ona je jedno nezahvalno biće. Grupa se raspala isključivo zbog Goranine trudnoće, meni je žao, bez obzira što se nismo slagale sa Teodorom. Meni je bilo bitno da dobro radimo. Žao mi je što se grupa raspala, njoj nije, čula sam da je to rekla, kao i da ne želi više nikada da nas vidi i to je sasvim okej - izjavila je Tamara i dodala:

Printskrin: TV Pink

- Ona nije funkcionisala sa nama, nas je ukupno bilo šestoro, ni sa kim nije ona bila u dobrim odnosima, kako može jednoj osobi da ne odgovara šest ljudi? Svi su znali ko je Teodora, i kakva je bila. Ona će se pokazati do kraja i pokazati kakva je. Ona je devojka koja nema samopouzdanje, koja ne veruje u sebe. Iznerviram se svaki put kad me neko pita o njoj. Ona ti se uvuče u kožu, natera da je zavoliš i onda ispadne nečovek.

Printskrin: YouTube/Grand Production

Milutinovićeva je potom priznala da se pokajala što je svojevremeno pomogla Teodori da uđe u "Đavolice:

- Jako je nesigurna, iako ne odaje takav utisak. Mi smo mnogo proveli vremena zajedno i znam kakav je čovek. Ona se meni uvukla u kožu, toliko mi je bila slatka i mila, da sam ja molila da Teodora bude ta koja će biti u "Đavolicama", i tad sam najveće go*no pojela u životu - zaključila je Tamara Milutinović.

Video: Najveći nervni slomovi u Zadruzi:

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    9. mart 2018 | 13:50

    Radi li nesto ova Tamara u zivotu ili samo komentarise Teodoru?

  • Demi

    9. mart 2018 | 15:11

    A da ovoj ne treba malo reklame preko Teodore???? Muka joj je da priča o njoj, a kad god je pitaju ona priča ne prestaje!!!!

  • 488

    9. mart 2018 | 12:43

    Kakva god Teodora bila iz aviona se vidi da je ova ljubomorna na nju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA