Nisam ja slepac, znam šta radiš! Filip pobesneo na Mariju Anu zbog Đeksona i svašta joj izgovorio! (VIDEO)

Filip Đukić i Marija Ana ponovo su zaratili, a da li će i posle ovoga imati neku vrelu akciju ostaje da vidimo

  • 9

Marija Ana i Filip Đukić imaju možda i najburniju vezu od svih veza u Zadruzi, pa se svakodnevno svađaju i mire, a u međuvremenu padne i neka žestoka akcija na raznim mestima

NOĆ SEKSA U ZADRUZI: Mina i Toma umalo rasturili krevet, a u isto vreme Marija Ana i Filip su imali akciju na još luđem mestu! (VIDEO)

Ovaj put posvađali su se oko Đeksona i Marijinog navodnog flertovanja sa njim, na čemu joj je Filip zamerio govoreći kako zna jako dobro šta radi.

- Isto da je ženska osoba u pitanju, isto bih se ponašala - govorila je Marija Ana.

- Alo, Marija, znaš li ko se ponaša tako? Znaš i sama o čemu pričam. Nemoj da mi prebacuješ ništa kad si ti ušla ovde, iako si šatro videla da ja radim svašta! Ne radim apsolutno ništa - vikao je Filip.

Printskrin: Youtube/TV Pink

- Ne dao Bog da upola budeš u mojoj situaciji, ja ne znam šta bi radio. Ja se više neću razvlačiti ovde, te jesmo, te nismo. Ne razumeš mene, nemaš poštovanja. Nisi mi bitan - rekla je Marija.

- Ti o poštovanju nemaš prava da pričaš. Tačno znam kad si rekla da su mu dobre patike, i on dolazi pa ti kosu dira, nisam ja slepac! Znam šta radiš! - uporan je bio Filip.

Printskrin: TV Pink

- Ja bih se muvala sa njim da hoću da te pravim ljubomornim - rekla je Marija.

- Zato što te ne ferma ni dva posto! Sve trče oko njega, normalno da će tako. Ja znam da ti radiš to namerno - rekao joj je Filip, a onda su nastavili priču o Đeksonu.

- Ti si bila sa mnom posle Farme gde sam bio stoka. Nemoj sad da ti smetaju neke stvari. A ja ovo ku*vinjsko ponašanje prvi put vidim od tebe, ne znam kako izgleda to. Ne možeš meni te fore. Ko je tebi Janjuš da ti njemu prilaziš? - rekao je Filip.

- Ma ti si bolestan - rekla mu je Marija.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fol

    14. mart 2018 | 22:16

    Malo pre joj je rekao citiram: Hoces da lazem da smo u vezi? Od nje hoce samo jedno...

  • Dragana

    14. mart 2018 | 21:14

    Filip se bas "prosuo ". Mislila sam da je malo pametniji !

  • Zevs

    14. mart 2018 | 23:57

    Sve se vraca, sve se placa. Cutao si Fico, nisi odbranio Kiju, nisi hteo da kazes istinu. Sada ti se vraca. Karma je kucka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA