Psihopato, smdriš kao crkotina: Zorana i Marija Ana odlepile, imale najodvratniju svađu u Zadruzi! (VIDEO)

Zorana i Marija Ana su se brutalno izvređale

  • 1

Ponovo su se Zorana i Marija Ana posvađale, naravno zbog Filipa, a za kratko vreme su uspele da ispričaju gomilu gadosti jedna o drugoj.

Miki odlepio dok je slušao kako Kija izgleda gola, pa poručio: Ona je moj idol, podriguje, boli je uvo, a Andriju više i ne pominje (VIDEO)

Svađa je počela oko uloga u "projektu" koji će se snimati u rijalitiju, i Marija Ana je odmah osula paljbu po pevačici.

- Neće da se derem. Idi kod ginekologa, moraš da povedeš malo računa o higijeni... Sedaš na dasku po kojoj svi pi*aju. Ulazim u WC kad dobiješ, smdi ko crkotina - rekla je Smiljanićeva, a Zorana joj je odgovorila:

Printskrin: TV Pink

- Ovo je osoba koja očigledno nema obraza i srama. Ljudi pričaju da prodaje svoje telo za 100 evra na Kopaoniku, da joj šalju ku**eve na mobilni... Gurnuću ti tampon u nos, ako te baš zanima. Ja ovakav prostakluk nisam doživela.

Svađa Zorane i Marije Ane, prvi deo:

- Svako kreće od sebe, ko se ne kupa, misli da se niko ne kupa. Videla sam je tri puta da se okupala. Ona je psihopata. Dabogda umrla sad ovde, ako sam ovakve gadosti čula od neke druge devojke - krstila se Zorana.

Svađa Zorane i Marije Ane, drugi deo:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA