≫ 

Dželati ljubavi, ne zaboravite da svi dođemo pred isti sud! Anabela uputila šokantnu poruku onima koji ne podržavaju Lunu i Slobu (FOTO)

Pevačica se obratila svima onima koji su protiv Lunine i Slobine veze

  • 54

Anabela Atijas je na svom Instagram profilu objavila je dva printskrina iz Zadruge na kojima su njena ćerka Luna Đogani i njen dečko Sloba Radanović, a u opisu je napisala kratke poruke upućene onima koji ne podržavaju njihovu ljubav.

Ponižavaju me kao kera, Žutu više poštuju od mene! Luna kukala i plakala iz sve snage, pa Slobi postavila uslov, a tiče se Kije! (VIDEO)

Ove poruke usledile su nakon što je Luna prethodne noći plakala tokom Pitanja gledalaca, a zbog pitanja koja su joj postavljena, kao i zbog Slobinog gostovanja sa Kijom Kockar u emisiji "Amidži šou", te šampanjca koji su Kija i Sloba dobili kao nagradu za obaranje rekorda gledanosti.

- Dragi Dželati ljudskog dostojanstva i ljubavi, ne zaboravite da na kraju ipak svi dođemo pred za sve isti sud i sudiju, a to je smrt. Jedino ona daje ista prava svakome, neumoljiva je i nepodmitljiva - poručila je Anabela.

Foto: Instagram

- Dragi bože opraštam svim zalutalim dušama koje se hrane bolom mog deteta! - napisala je Anabela u okviru druge objave.

Foto: Instagram

ANKETA

VIDEO: Od tavana do kokošinjca, sve seks akcije Lune i Slobe

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan pop

    22. mart 2018 | 12:59

    Ti si ta koja je tako vaspitala i pokusala da unovci sopstveno dete,tako da si ti jedini dzelat

  • Masa

    22. mart 2018 | 13:06

    Poruka je toliko strasna da je svaki komentar suvisan. Pametnije bi joj bilo, kao pravom roditelju, da svoje dete odmah izvede napolje i da joj pomogne. Luni niko ne zeli zlo, ali majko Anabela, plati i vodi dete kuci! Jedino tako mozes da joj pomognes!

  • Dzoni

    22. mart 2018 | 22:45

    O kakvoj zaljubljenosti mi ovde pricamo? Koliko je samo devojaka, momaka zaljubljeno u nekog ozenjenog, udatog i da li to znaci da svako treba da startuje osobu u braku samo jer se zaljubila? Koliko je samo mladih lepih slobodnih momaka i ona bas u ozenjenog Slobodana da se zaljubi.Zaista smesna prica. A sto se tice Anabele, sva moguca sredstva je iscrpela ne bi li srusila Kristinu Kockar, od prenosa informacija preko novih ucesnika, plasiranja laznih prica preko novih ucesnika i ostalo, ali se Kristina sa svim tim odlicno izborila, nije plakala, kukala, vec je osmehom i inteligencijom sve resavala. To njoj pada krivo sto udara o zid, jer je Kristina neprobojna pored svih napada na nju. Koliko je samo unutra ucesnika koji napadaju Kristinu, samo iz razloga sto poznaju Lunu ili njene roditelje iz spoljnog sveta. U pojedinim momentima se Kija, zena koja je prevarena, borila sa 30 ukucana odjednom i nije kukala nad svojom sudbinom, dok kad Lunu napadne jedna ili dve osobe ona pocinje da histerise i place, jer ne moze da izdrzi. Tako da ljudi, svako ko je imao priliku da prati ovaj Rijaliti malo detaljnije shvatio je odavno da je vecina njih tu da srusi Kristinu i opere Lunu,i te price da Kristina ima neke protekcije su zaista smesne. Jedine osobe koje tu imaju protekcije su upravo Luna, Slobodan,Miki, Milan i jos neki pojedinci, stoje svako mogao da shvati kroz razne situacije u Zadruzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA