≫ 

Evo kako je devojka Teodorinog brata izgledala na početku njihove veze! (FOTO)

Vezu Save Džehverovića i Adriane Kadar pre nekoliko meseci nazivali su "zabranjena ljubav"

  • 28
Foto: Telegraf, TV Pink

Svađa koja je prethodnog dana izbila u Zadruzi između Kije Kockar i Gordane i Teodore Džehverović sve je iznenadila, a jedan od razloga zbog kojeg su se majka i ćerka verbalno sukobile sa Kristinom bio je pevačicin brat Sava Džehverović (32) i njegova veza sa devojkom Adrianom Kadar. (17).

Evo šta Teodorin brat kaže o tužbi koju je protiv njegove mame pokrenuo Anđelov ujak!

Teodorin brat Sava Džehverović je, kao što je već poznato, u vezi sa znatno mlađom Adrianom Kadar, a njihova ljubav je još pre nekoliko meseci bila u žiži javnosti, ocenjena kao "zabranjena ljubav". Njih dvoje počeli su da se zabavljaju dok je Sava predavao u srednjoj školi, u kojoj je bio na zameni kao profesor francuskog jezika. Adriana je pohađala istu školu i imala je tada 15 godina.

Evo i kako su izgledali tada:

Foto: Privatna arhiva

Adriana i Sava danas uživaju u ljubavi koju šire i na društvenim mrežama, a više ne mare za to da li njihovu ljubav osuđuju ili prihvataju.

Adriana je profesionalni šminker i danas izgleda potpuno drugačije, a mnogi smatraju da podseća na Savinu sestru Teodoru, koju je podržavala dok se takmičila u Zvezdama Granda.

Foto: Privatna arhiva

Adriana i Sava danas:

Foto: Instagram/nobasiccouple
Foto: Instagram/nobasiccouple

Pogledajte intervju sa Teodorinim bratom: 

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mostar

    27. mart 2018 | 00:49

    Boze oprosti.

  • KaNi

    27. mart 2018 | 09:38

    Nešto ovako propagirati je stvarno bolestno.

  • Mara

    27. mart 2018 | 10:58

    Samo pogledajte na njenom fb profilu od kad su oni u vezi. Od aprila 2014. Takodje Aprila 2016. ima fotografiju belih ruza koje je dobila za dve godine veze. Devojka sada ima tek 17, a u vezi su od 2014. Pristom racunicom oni su u vezi od njene 13. godine. Sava je bio zamena u njenoj osnovnoj ne u srednjoj, novinari mogu proveriti. Stavite prst na celo roditelji trinaestogodsnjih devojcica. Ako su obrisali te fotke takodje postoje i screenshotovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA