≫ 

Pogledajte poruke koje je Ćazimova Doris slala Teodorinoj mami! (FOTO) (AUDIO)

Mi vam donosimo originalnu prepisku, tačnije nekoliko njih, između Doris i Gordane, a u periodu pred Gocin ulazak u Zadrugu.

  • 11

Doris Pranjić prošle nedelje progovorila je o Teodori i Gordani Džehverović, te o tome u kakvom je odnosu Teodora bila sa Ćazimom Osmanijem.

Doris je u izjavama istakla kako je Gordana želela Ćazima za zeta, te da je Teodora obletala oko njega u želji da bude sa njim. Međutim, mi vam donosimo originalnu prepisku, tačnije nekoliko njih, između Doris i Gordane, a u periodu pred Gocin ulazak u Zadrugu.

Kako se jasno vidi u porukama, te u glasovnoj poruci koju možete cuti u našem videu ispod, Doris nije sumnjala ni u Teodoru, ni u Gordanu, odnosno u njihove namere prema njoj i Ćazimu.

U glasovnoj poruci koju je Doris poslala Goci, ona sama Teodorinoj mami govori kako je to sve igra, te da joj je ona sama govorila da se spremi na to.

Evo i prepiske:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

A evo i naseg snimka sa plaze koji je Doris u porukama spomenula:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    31. mart 2018 | 22:49

    Nepismene...i jedna i druga haos

  • D@@@@@

    31. mart 2018 | 23:35

    Goco u blatu si zajedno sa cerkom!!!!!!

  • Coa

    1. april 2018 | 10:31

    Anabela,luna + goca,teodora dva najnemoralnija para u ovom "sou programu zadruga". Ovo je cist primer kako majke zlouptrebljavaju svoje cerke zarad slave!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA