≫ 

Ni malo mu nije lako: Anabela stala u Slobinu odbranu, a onda je javno otkrila da li podržava njegovu vezu sa Lunom (VIDEO)

- Mora da hendluje, da ispadne fer prema ženi koju je javno povredio i prema devojci koju je javno izabrao - rekla je Anabela

  • 88

Anabela Atijas je gostujuć u studiju televiziji "Pink" govorila o aktuelnosti iz sveta "Zadruge". U jednom trenutku, stala je u odbranu Slobe Radanovića, dečka njene ćerke Lune Đogani.

- Ni malo mu nije lako. Nalazi se između dve vatre. Mora da hendluje, da ispadne fer prema ženi koju je javno povredio i prema devojci koju je javno izabrao. Prvo ja od njega očekujem da zaštiti Lunu... Ja zaista mogu da, kada je u pitanju moja ćerka, da pričam sa 100 odsto sigurnošću da je iskrena do kosti i da podržavam njen izbor, ljubav, ma koliko to ljudi osuđivali - rekla je Anabela.

Anabela priča o Luni i Slobi Printskrin: TV Pink

Na pitanje da li je lakše Slobi ili Lune, Anabela je rekla.

- Ajde opet da budem objektivna, da izuzmem ikako situaciju da se radi o mojoj ćerki. Koja mlada devojka, pre svega, može da natera muškarca da ode s njom ako on to neće, pod brojem jedan. Pod brojem dva, i ta devojka koja je bila izabrana od strane muškarca očekuje da njen muškarac postavi stvari na svoje mesto. Automatski, šta sam ja kriva. Prvo te nisam naterala, sam si se izjasnio. Treće, hoću da me zaštitiš oko cele priče. To svaka žena očekuje od svog muškarca, da li je ljubavnica, bivša žena, buduća, devojka, šta god... - ispričala je, između ostalog Anabela.

Pogledajte šta je Anabela rekla o Slobi i Luni:

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANA

    16. april 2018 | 11:14

    ANABELI NIŠTA SVETO NIJE.ONA JE RASTURILA VEZU DEVOJCI PRED POROĐAJ.ŠTA SE OD TAKVIH MOŽE OČEKIVATI?

  • Sara R.

    15. april 2018 | 23:27

    Ismevati Kiju, njen bol, tugu, toliko je ružno !!!

  • tamarica

    15. april 2018 | 23:44

    Koliko je zlobna ova Anabela ! Ruga se Kiji, kojoj nije dobro, rida i povraca ! Ali, sve se vraca, imace materijala novinari kad ovo dvoje puknu, bice tu pljuvanja i skandala !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA