≫ 

Nemate facu za Beograd, ni ti, ni mama! Miki se žestoko posvađao sa Teodorom, pa popljuvao muziku koju ona sluša (VIDEO)

- Bolje školu da si završila, da si pročitala nešto u životu, a ne što si krenula po splavovima - urlao je Miki

  • 44

Miki Đuričič se brutalno posvađaoa sa Teodorom. Pčelar iz Kupinova je zamerio Džehverovićevoj što sluša pesme koje se njemu evidentno da se ne sviđaju.

- Naravno da si retard kada slušaš pesmu, ložiš se, kokain, ludilo, ovo, ono... Je l' to tvoj svet? - bio je besan Miki

- Zapitaj se što omladina to voli? Ti ćeš da menjaš svet? Vidim, promenio si sebe. Tvoj život je sjajan - urlala je Teodora na Đuričića.

Pljupštale su ružne reči.

- Sada ste vi rijaliti igrači... Stan u Emiratima, mafija, novčanice... Što ne znaš pisca jednog da nabrojiš. Bolje školu da si završila, da si pročitala nešto u životu, a ne što si krenula po splavovima. Bolje da si obrazovala. Budalo nepismena.  Nemate facu za Beograd, ni ti, ni mama - rekao je Miki, koji je nastavio besni:

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Rekao sam da je ta muzika smećarska... Glumi ona ludilo. Hromirani BMW, kalašnjikov. Je l' se gudraš? Šta pevaš ono što nemaš? Baba kopala kukuruze u Kačarevu, a ti pevaš o BMW-ima i kalašnjikovima. Ova televizija promoviše ove džudže kao što ste vi. Džudžava. Bavite se muzikom zbog para, da bi para zaradili. Od kada muzika ne menja svet, zato nam je i ovako - besan je bio Miki.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    23. april 2018 | 21:47

    Pa u pravu je covek! Face su im za Kacarevo odlicne

  • jelenaM

    23. april 2018 | 21:11

    Sve je u pravu Miki. Dzehverovicke FUJ, mala gradi sumnjivu kvazi karijeru, a majka ce da umre ako mala ne uspe. Nemam vise komentara.

  • Lionac

    23. april 2018 | 21:02

    Ja bih se slozio sa ovim iz zvonarom Kupinova :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA