≫ 

Luna rekla Miljani da joj se Sloba gadi, a posle nekoliko minuta mu je prišla i uradila nešto totalno suprotno! (VIDEO)

- Znaš kako je kad ti se neko zgadi i onda ti je svejedno. Ja sam njemu rekla "ti si kukavica, nula od čoveka", znaš šta sam mu sve rekla - prepričavala je Luna Miljani

  • 22

Luna Đogani je na sinoćnu žurku došla sama, dok je Sloba Radanović spavao. U jednom trenutku Đoganijeva je počela da pljuje Slobu kod Miljane Kulić, pa je rekla kako joj se gadi i kako više nikada ne bi bila sa njim.

S druge strane, Kulićeva ju je savetovala kako da se postavi kada izađe iz rijalitija i šta da kaže za javnost.

- Kad budeš davala intervju kad budeš izašla odavde i ako bude ovako, ti kaži "mladost, ludost, zatvoren prostor, pojačane emocije, pustio mi je priču...", i to je to! - savetovala je Miljana Luni.

Nije joj bilo svejedno: Luna istrčala napolje kada je pogledala zajednički intervju Slobe i Kije (VIDEO)

Luna i Miljana, Printskrin: Youtube

- Ne pogađa me nijedna pesma! Znaš kako je kad ti se neko zgadi i onda ti je svejedno! Ja sam njemu rekla: "Ti si kukavica, nula od čoveka!", znaš šta sam mu sve rekla. On meni kaže: "Ja te volim, ja ću se boriti". Veruj mi ,da šta god da uradi, ne bih bila sa njim! - rekla je Đoganijva i dodala:

- Ja njemu kažem da ne bih mogla da budem tamo sa nekim likom, a da znam da ti patiš i da me čekaš. Ja nisam takav čovek, ne bih mogla da živim sa tim, to me boli, a ti nisi ni pomislio! On kaže da jeste - prepričavala je Luna.

Luna i Miljana, Printskrin: Youtube

Nekoliko minuta nakon razgovora sa Miljanom Sloba je došao u kazino na žurku.

Stao je u ćošak, a kada ga ugledala Luna je odmah otišla do njega, iako je neposredno pre toga pričala da joj se gadi. Pozvala ga je da igraju,a  pošto on nije bio raspoložen Đoganijeva je vrckala i guzom mešala u njegovom krilu pokušavajući da ga ubedi da joj se pridruži.

Pogledajte šta su Luna i Miljana pričale o Slobi:

A evo šta se desilo samo par trenutaka kasnije:

Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA