≫ 

Nema od Ćazima ništa! Teodorin brat u programu uživo pocepao Osmanijevu fotografiju (VIDEO)

- Postoji samo Anđelo i niko više, sada i uvek - rekao je Sava Džehverović

  • 24
Goca Džehverović, Ćazim Osmani, Teodora Džehverović Printsrkin: TV Pink, Facebook/Cazim Felix Osmani

Već mesecima jedna od glavnih tema u "Zadruzi" jeste priča o Teodori Džehverović i Ćazimu Osmaniju. Ekipa emisije "Premijera" televizije "Pink" posetila dom porodice Džehverović, a kada su se uključili uživo, mogli smo da vidimo kako Teodorin brat Sava cepa Ćazimovu fotografiju.

- Nema od Ćazima ništa, ljudi, šta vam je! Postoji samo Anđelo i niko više, sada i uvek - rekao je Sava Džehverović, koji je Ćazimovu fotografiju oteo iz ruku reportera.

Sava Džehverović cepa fotografiju Ćazima Osmanija Printskrin: TV Pink

- Što se mene tiče, možemo da idemo uživo, da isproveravamo ceo stan. Ćazima nikada nije ni bilo ovde, niti će biti. U našoj porodici postoji samo Anđelo Ranković, to je naš zet i za njih navijamo - rekao je Sava.

Ovu situaciju možete videti kada premotate snimak na 1:09:54:

VIDEO: Privatni snimak Teodore Džehverović za Ćazima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • justsaying

    21. maj 2018 | 00:50

    Nije ti ovo pametno decko.. Ovi kao da ne znaju sa kim imaju posla.. Ne znam ko na Balkanu pa i u Evropi sme ovo uraditi.. Ne trebaju ga pominjati uopste.. just saying

  • Ella

    21. maj 2018 | 00:33

    Nadam se da ce Osmani da reaguje,coveku vuku ime mesecima po portalima,ta ista Teodora je provela leto kod njega i koristila njegovu jahtu ,odkud sad njen brat da glumi postenje ,gde je to postenje bilo kad su ga koristili ,nebitno ko je Cazim i cime se bavi ,ovo realno gledajuci nije ljudski ,bez nikakvog razloga cepati javno neciju sliku ?Jel to mozda nekakva poruka Osmaniju?

  • Milan

    20. maj 2018 | 20:49

    Neko cepa sliku a neko cepao....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA