≫ 

Ipak nije izdržao! Đekson prokomentarisao ulazak bivše u Zadrugu, a onda prvi put izjavio ovo za Andrijanu! (VIDEO)

- Ona je kad si dobar sa njom ortak do j*ja, kad si sa njom... To je psiho lik - rekao je Đekson za bivšu devojku Tijanu

  • 7
Đekson i Vojke pričaju u Tijani i Andrijani, Printskrin: Youtube

Prošle noći kao gost u Zadrugu je u okviru zadatka Velikog šefa ušla Tijana Stojanović, Đeksonova bivša devojka. On se prvo našao u čudu, nije odreagovao, ali nije izdržao da kasnije ne prokomentariše celu situaciju sa Vojketom.

Treba da odem tamo da šetam kerove! Đeksonova bivša se oglasila nakon što je banula u Zadrugu! (FOTO)

- Ja nju gotivim, van toga što smo se mi je*avali. Ona je bila spremna na svašta iz sujete i ljubomore da mi uradi. Kad si dobar sa njom ona je ortak do j*ja, kad si sa njom... To je psiho lik - rekao je Đekson.

Nemanja Đerić Đekson, Printskrin: Youtube

- A šta ti kaže Andrijana na to? - pitao je Vojke.

- Ništa. Andrijana je kul, šmeker, boli je ku*ac. Ona je devojka za ženidbu. Nije za mene definitivno, za moj način života. Ne bi trebalo generalno da imam devojku, pogotovo ne dobru devojku kao što je Andrijana. Odgovorna, samostalna, znaš ti šta je ona prošla u životu, a ostala moralna, na nivou. Ona ne zaslužuje lika kao što sam ja. Ne znam da li bi sa mnom izdržala mesec dana napolju. Znam šta ću ja da radim kad izađem, koji će "storiji" da izlaze. Neću se ni sećati. Sad bi bilo: "Halo, hajde briši onaj stori". Takav bih bio, ne zato što bi mi ona k*njala, već zato što bi meni bilo žao. Onda bih morao da se smirim, da budem kul, da ne pijem - pričao je Đekson.

Pogledajte ceo razgovor Đeksona i Vojketa:

VIDEO: Mislim da nije prestala da ga voli: Zorana Stefanov podržava Kiju, a o Slobi kaže ovo 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • axiom

    22. maj 2018 | 21:55

    A šta bi sa onim "Dovešću te u stanje da mi 100% veruješ"? Bla,bla, bla...Delovalo je da je iskreno zaljubljen u nju, kupio je potpuno svojom pažnjom i ponašanjem, naterao je da izgubi glavu za njim a sad joj sprema "pedalu".Kao, sad se "prosvetlio" da nije on za nju (ili ona za njega). Uplašio se za svoju reputaciju. Šteta, sve je ubedio da je dobar lik, ali očigledno je da vuk dlaku menja...

  • Ja

    22. maj 2018 | 20:55

    Djekson i Mina su idealan par.

  • Nisam vise ATEISTA

    22. maj 2018 | 20:54

    Djekson je super lik!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA