≫ 

Bitno da je moja drugarica tu! Luna se sprda na račun Anastasije Ražnatović, lepi slike preko njene glave i umire od smeha! (VIDEO)

Luna i Anastasija Ražnatović nekad su bile nerazdvojne

  • 32
Luna i Milan se sprdaju na račun Anastasije Ražnatović, Printskrin: Instagram/kija.institucija

Luna Đogani je izabrana za ovonedeljnog potrčka, pa vreme provodi u sobi za izolaciju, a dok joj je društvo pravio Milan Milošević, osvrnula se na sliku bivše drugarice Anastasije Ražnatović.

Đoganijeva je na zidu iznad svog kreveta uočila Anastasijinu sliku na kojoj reklamira jedan proizvod za mršavljenje, pa je odmah to prokomentarisala sa Miloševićem, zatim su na kontu toga počeli da se sprdaju.

Hoćeš da ti nabijem ovu tacnu u facu?! Đekson i Milan urlali jedan na drugog, umešala se Zorica, reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

- Bitno je da je moja drugarica tu - rekla je Luna ironično.

- Ona gde god mrdneš - dodao je Milan kroz smeh.

- Gde si? - pitala je Luna dok je pipkala poster na zidu.

Luna lepi crteže preko Anastasijine slike, Milan "umire" od smeha, Printskrin: Instagram/kija.institucija

- Lepa je. Znaš zašto su stavili tu drugu sliku? Jer je smršala u međuvremenu - zaključio je Milan.

- Aha, pa kao da se vidi razlika - rekla je Luna, a zatim je nastavila da preko Anastasijine slike lepi crteže dok se Milan sve vreme glasno smejao.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta:

VIDEO Slobi treba Luna, a ne Kija, jer nakaza ide sa nakazom: Tijana Ajfon oštro o ljubavnom trouglu u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    29. maj 2018 | 18:26

    Ako si uspela da popljuješ Anastaziju, popljuvala si i onih 13 godina koliko si provela kod Cece koja te je gledala kao ćerku (sama si to rekla). Tvoj problem sa drugaricama je što imaš potrebu da budeš prisna sa njihovim momcima, muževima...sa takvim postupcima želiš sebi da dokažeš da si bolja od njih. Na tvoju žalost ovaj rijaliti su gledale i one koje su ti verovale.

  • Milica

    29. maj 2018 | 17:20

    Paa..kakve sad to beze ima.Ko je Anastasija Raznatovic ? Ok,mama joj je poznata i popularna pevacica,pa da li je ona tim zasticena vrsta,ne razumem.Devojka od 20 godina,a izgleda kao da ima 35.. Cime se ona bavi? I naravno problem je sto se sad neko smeje i sali se..dajte,molim vas.

  • Oooooo

    29. maj 2018 | 20:11

    E moja Luna da samo znas kako se sa tobom sprdaju?! Ali znaces sve kada se zavrsi ovaj cirkus. Sa tobom ce se ceo zivot sprdati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA