≫ 

Društvene mreže gore, svi šokirani! Luna i Sloba se pomirili, pa završili u wc-u! (VIDEO)

Nakon što je sve vodilo ka pomirenju Kije i Slobe, došlo je do pomirenja Lune i Slobe

Slobodan Radanović u nekoliko razgovora sa Kijom Kockar u poslednjih nekoliko dana svojoj ženi govorio je da je voli, a detaljno su pričali o zajedničkom životu po izlasku iz Zadruge, pa čak i o deci.

Međutim, nakon što je prvo sve šokirao time što u emisiji Amidži šou nije otvoreno priznao sve o čemu je pričao sa Kijom, Sloba se nakon žurke pomirio sa ljubavnicom Lunom Đogani!

Slobodan je rekao da me voli: Kija ispričala ono što je dugo htela da kaže i otkrila da li se pomirila sa mužem (FOTO) (VIDEO)

I jednoj i drugoj sam rekao iste stvari! Sloba priznao da je i Kiji i Luni rekao identične rečenice, a tiču se izlaska iz Zadruge! (VIDEO)

On je prvo otišao kod Lune i rekao joj da ne može da živi bez nje, da je voli, te da joj se kune da sa Kijom ne želi ništa da ima. Nakon toga uživali su na žurki, nazdravljali, da bi posle 5 časova ujutru završili u wc-u, bez bubica.

Kijini fanovi koji su danima unazad pratili šta je Sloba pričao ženi u šoku su zbog ovoga što se dogodilo, za šta Kristina još uvek ne zna pošto na žurki nije bila.

Podsetimo, Kija je prethodne noći u emisiji Amidži šou rekla kako joj je Sloba rekao da je voli, više puta, te da se nisu pomirili ali da su na putu da svom braku daju drugu šansu. Radanović je sve ovo pomno slušao, a kada je on seo pored voditelja potvrdio je da voli Kristinu.

Međutim, po povratku u Zadrugu Luni je odneo čokoladu koju je Bori i Vojketu poklonio Amidžić, nakon čega se posvađao sa Kijom kojoj nije bilo jasno zbog čega to radi. Kija nije prisustvovala žurki već je plakala celu noć, a Radanović se pomirio sa Đoganijevom.

VIDEO Seksali se gde su stigli:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oharaska

    30. maj 2018 | 10:28

    Ovaj rialiti je postavio nove standard u toj formi zabave , a pevač Radanović novi nivo ljudske ljigavosti I zla. Zanemeli smo od gadjenja. Daj Bože sve da mu se vrati....

  • alisa

    30. maj 2018 | 10:46

    Sloba je olicenje muskarca koje treba u sirem luku obici.Inace trebalo bi sa Lunjarom i da ne izlaze iz WC tu mogu da se vole, da kake i da zive.

  • Beba

    30. maj 2018 | 11:10

    Njih dvoje i jesu za WC-a,go..a obicna.Kija kraljica do pobjede,pa u Japan za svoju dusu.A njih dvoje u wc solju i pusti vodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA