Teodora sprema Anđelu neviđeno iznenađenje na Zadrugoviziji! (VIDEO)

Drvo je pristalo da pomogne Teodori koja je smislila kako želi da iznenadi Anđela

  • 13

Iako su im mnogi predviđali krah i pre kraja Zadruge, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković dokazali su da su emocije među njima iskrene, te da su oboje bili spremni da promene neke stvari kod sebe kako bi opstali.

Koliko su pažljivi jedno prema drugom dokazali su viđe puta, a pevačica je sada odučila da iznenadi svog dečka, i to na dan kada im je devet meseci veze.

Miljana pitala Marka da li je lepša od Lune i od Kije: Prvi odgovor joj se dopao, a zbog drugog je pobesnela! (VIDEO)

Htela sam da te zamolim nešto. Sutra je meni i Anđelu devet meseci a to su najlepši trenuci i uvek volimo da iznenadimo jedno drugo. On je mene prošlog meseca iznenadio jako lepo pa sam ja poželela da ga iznenadim. Nešto sam isplanirala... - počela je Teodora.

Teodora Džehverović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Sutra je Zadrugovizija, kada završimo sa nastupom, kada Ognjen dođe kod nas da donese taj poklončić, kikiriki puter koji on obožava, i pismo koje sam mu napisala. Onda bih rekla da pogleda video bim. On je poželeo da pogleda onaj snimak ako postoji kada je on meni napravio iznenađenje, kada je bio vatromet, da se to pusti. Ako može da bude neka mašnica na tom kikiriki puteru i ako ne može taj snimak kada je on meni napravio iznenađenje može neki snimak koji su nama napravili fanovi. Poželela sam to ako je moguće, ako nije ja ću mu samo dati pismo - objasnila je Džehverovićeva.

- Nemoj da brineš, smislićemo već nešto - reklo je Drvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    11. jun 2018 | 10:53

    Ova Teodora ima to nesto, sto u meni budi odbojnost prema njoj. Ta njena teatralnost, svaka rec, svaki gest, sve mi deluje neprirodno, i odglumljeno. Ja zapravo mislim da je ona najveci folirant u Zadruzi. Pored onakve majke se ni ne moze ocekivati da ova bude bogzna sta. Bas mi je zao Andjela jer mu ove dve svakodnevno "peru mozak", pa od dobro vaspitanog decka napravise jos jednu Dzehvu. Istomisljenici ce razumeti.

  • Kija

    11. jun 2018 | 10:57

    Kako je lepa Teodora!

  • Salee

    11. jun 2018 | 10:08

    Ja gotivim Teodoru od svih zadrugara mozda i najvise... Ali za sve ove ljude koji osudjuju "preljubu" i "nemoral" setite se da je Teodora prevarila decka sa Andjelom, takodje setite se sta su radili u krevetu samo par metara od mame Dzehve... Ali jasno je, osudjujemo "preljubu" i "nemoral" samo u Luninom slucaju, u svim ostalim slucajevima je nebitno. To dokazuje ono sto ja tvrdim a to je da je bilo koja druga devojka na Luninom mestu o tome bi se 2-3 dana pricalo i pisalo i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA