≫ 

Luna plakala kao kiša dok je pričala o Slobi, a onda naručila Anabelinu pesmu specijalno za njega! (VIDEO)

- Neka bude za Slobu pesma. Eto, on je naručio Kristin, ona njemu, evo i ja ću za njega - rekla je ona

  • 39
Luna, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani je u razgovoru sa drvetom mudrosti otkrila šta misli i kako se oseća nakon žestoke svađe koja se desila između Kije i Slobe.

Sloba progovorio o žestokom sukobu sa Kijom, pa spomenuo i Lunu! (VIDEO)

- Čudan neki osećaj. Tuga neka - rekla je Luna krz suze.

Đoganijeva je potom počela razgovor o njenim osećanjima prema Slobi, a onda se još više rasplakala.

- Nemamo nikakav odnos. Ne komuniciramo. Mislim da su moja osećanja svima jasna. Mislim da se moja osećanja nisu promenila, nisu se ni umanjila, ni ništa... Ide mi se mnogo kući... Svesna sam da ću da ga gledam samo još tri dana i posle svako svojim putem ide. Niko ne razume šta sam ja imala sa tim čovekom. Idem kroz kuću i svaki ćošak me podseća na nešto što sam imala sa njim. Sve slike mi se vraćaju, samo one lepe naravno. Faliće mi svi ovi ljudi, ali on najviše - pričala je Luna.

Luna, Printskrin: TV Pink

I nju je Drvo mudrosti upitalo da li ima muzičku želju, kao što je ispunio i Kiji i Slobi. Ona je poželela da čuje pesmu "Biće mi teško" koju u originalu izvodi grupa "Funky G".

- Neka bude za Slobu pesma. Eto, on je naručio Kristin, ona njemu, evo i ja ću za njega. Pesma od moje mame, Funku G "Biće ti žao". To su neke reči za ovu situaciju, neka bude posvećena njemu - zatražila je Đoganijeva.

Pogledajte kako se Luna rasplakala dok je pričala o Slobi:

VIDEO: Još jedna neverovatna izjava Lune Đogani: Ispala mi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    17. jun 2018 | 13:10

    Hteli to da priznate ili ne , s'obzirom na sve što je ova priča nosila , ovo je jedan od najemotivnijih momenata zadruge !

  • ccc

    17. jun 2018 | 10:52

    ovo njeno cmizdrenje za slobom je jako iritantno. kao eto njima neko brani da budu zajedno, ne brani im niko vec ljubav nije toliko velika kako su pricali, a karakter i obraz katastrofa pa su unistili i privid da se radi o velikoj ljubavi. idi kuci i presaberi se draga djjevojko!

  • 007😎

    17. jun 2018 | 12:19

    Lunci zlato moje glavu gore Sloba te voli to nemoj zaboraviti nebi se in toliko kido zbog tebe ti si iskrena dusa princezo nasa samo ljubav pobjedjuje ♥️♥️♥️😍😍😍😍💋💋💋💋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA