≫ 

Kao da mi je ruka odsečena... Teodora otkrila da li se čula sa Anđelovom mamom, pa poslala moćnu poruku! (VIDEO)

Teodora Džehverović je na žurki Zadruge za Telegraf otkrila kako podnosi razdvojenost od Anđela, ali i kako se oseća nakon devet i po meseci provedenih u rijalitiju

  • 12

Teodora Džehverović izašla je iz Zadruge kao trećeplasirana, a na žurki povodom kraja rijalitija sinoć održanoj u zadrugarima dobro poznatom ambijentu, nije krila uzbuđenje, ali ni tugu zbog rastanka sa Anđelom.

Teodora je otkrila da još uvek nema osećaj da se vratila u normalan život, rekla kako ne može da spava, a ni da jede i pije, međutim, kako nam je rekla, oduševljena je time što je za 9 meseci dobila skoro 100.000 pratilaca na Instagramu i što konstantno dobija podršku.

Teodora se oglasila nakon osvojenog 3. mesta u Zadruzi i pokazala šta ju je sve sačekalo kod kuće! (VIDEO)

Teodora Džehverović, Foto: Marko Jovanović

Ipak, pred našim je kamerama priznala da joj Anđelo nedostaje do bola, a onda je progovorila i o njegovoj porodici.

- Mnogo mi fali, ne znam gde je, kasni... Sve mi je jako čudno bez njega, tužna sam ceo dan, ali dobro, preživećemo. Došao je u 7 ujutru kod mene, malo seo, pokupio stvari... Nisam želela puno da ga zadržavam, niti da ga opterećujem, ovo je bilo jako teško i za mene i za njega. Doživljavam ovo kao da mi je odsečena ruka, ali pomiruću se sa tim valjda - iskreno kaže Teodora za Telegraf.

Teodora i Anđelo na Zadrugoviziji, Foto: Marko Jovanović

Lepa plavuša koja je i dalje u šoku zbog odličnog plasmana, odnosno trećeg mesta, prokomentarisala je i šta ima novo u vezi sa Anđelovom porodicom.

- Po tom pitanju se ne dešava ništa. Možda je i bolje tako. Ništa oni nisu rekli negativno, ali u meni postoji taj osećaj, znam da nisu podržavali. Znam da ni njemu nije lako, znam koliko on mene voli. Nadam se da su promenili mišljenje, ali ako nisu mi ćemo se boriti, pa eto, kako nam Bog da - zaključuje Teodora.

Teodora Džehverović na žurki Zadruge, Foto: Marko Jovanović

Ostatak razgovora sa Teodorom pogledajte u videu na početku teksta. 

Ekskluzivnu ispovest Kristine Kockar posle pobede u Zadruzi pogledajte OVDE.

(Marko Pantić, B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.

    22. jun 2018 | 19:02

    Smanji tu šminku Teodora. Mnogo si mlafa da bi se toliko krecila...

  • bloup

    22. jun 2018 | 17:32

    Kako je ova mala isfolirana kad pocne da oteze dok prica i da se pravi pametna uzas, majka alapaca, uzas, jeste talentovana za scenu ali vise kao igracica nego pevacica, vrlo iskusna i namazana a glumi nevinasce.

  • saj

    22. jun 2018 | 20:35

    aj jos malo pa padate u zaborav.. nikad od tebe nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA