≫ 

Miljana otkrila da ju je Ivan zvao čim je napustio Parove, ona se javila, a sve joj je smestila njena poznata drugarica! (VIDEO)

Miljana i Ivan nisu imali kontakt više od pola godine, a ona je izjavila da bi najviše volela da ga nikada više ne vidi i ne čuje

  • 10
Miljana i Ivan, Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Miljana Kulić prethodne noći sa majkom Marijom gostovala je u emisiji Narod pita, posvećenoj Zadruzi. U toku emisije gledaoci su imali priliku da se uključe i gostima u studiju postave pitanje, a jedno od onih upućenih Miljani ticalo se Ivana Marinkovića.

Naime, žena je upitala Miljanu da li će da se javi Ivanu koji je, kako je rekla, "ne zaslužuje uopšte"

Kulićeva je iskreno odgovorila da se jeste čula sa njim, što je bio šok za sve u studiju, ali i za gledaoce, a potom je rekla da mu se javila jer nije znala da je on, te da joj je sve smestila njena drugarica.

Finaliste Zadruge pitali koliko čovek ima zuba, a odgovor Lune i Miljane sve je ostavio bez teksta! (VIDEO)

- Taj čovek mene ne zanima, kao što sam rekla. To se dogodilo u rijalitiju. Što se mene tiče, ja sam njega volela, zaljubila sam se u njega, to sam uradila iz ljubavi. I on, i ja. Mi smo to želeli. Znači, mi smo imali seksualne odnose, ja sam se toliko vezala za njega... Mi smo prvo bili prijatelji, nakon toga... Meni je na neki način bilo žao njega. Pokušavala sam da mu pomognem zbog celokupne situacije, mislila sam da je on žrtva u svemu tome što se pričalo o njegovoj priči. Na svojim greškama se čovek uči - rekla je Miljana.

Miljana Kulić, Foto: A. Nalbantjan

- Ja sam želela to sa njim, to se nije slučajno dogodilo, kao što su me neki optuživali. Ja u rijalitiju živim isti život kao što živim napolju. Što se mene tiče sve je prošlo među nama. On je mene zvao posle proglašenja, kad je izašao. Nije imao hrabrosti da me zove sa svog telefona, pa me je zvao sa telefona Ružice Veljković. Ja kada sam videla na video-pozivu da je on spustila sam mu slušalicu! Isto tako sam zamerila i Ružici što je meni to uradila. Rekla sam joj da ću zvati Filipa i da mu kažem da se ona raspituje o Filipu, jer mislim da to nije u redu što je uradila. Ja sam nju zaista volela u rijalitiju, posle rijalitija smo se čule i družile, da mi daje ona tamo nekog Ivana Marinkovića! - rekla je ljutito Miljana.

Ivan Marinković, Foto: Nikola Tomić

- On sada kaže, kada je izašao, da će doći do mene, da će pokušati da obavi bilo kakav poziv sa mnom. Apsolutno od toga nema ništa. Ja tom čoveku ne želim da se javim, neka računa da dete nije njegovo! - rekla je Kulićeva.

Miljana o Ivanu:

Miljana: Marko Miljković mi neće biti kum VIDEO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eni

    10. jul 2018 | 13:02

    Sramota od zene ,vakve osobe se forsiraju ,jos im i roditelje po emisijama vodite ,treba se zatvoriti u kucu i ziveti svoj zivot ,ona javna licnost postaje ,o njoj se pise u rubrici jet set ,ovo je dno .

  • Purger

    10. jul 2018 | 10:09

    Strašno kakvi ljudi dobijaju medijski prostor... Dno dna!

  • Marija

    10. jul 2018 | 13:25

    Miljana bilo bi vreme da pocnes da se ponasas kao majka i da mislis i na to dete a ne samo na sebe. Detetu treba otac, a ne samo majka, a ti ces zbog svojih licnih frustracija zabraniti detetu da vidja oca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA