≫ 

Goca Džehverović odgovorila Anđelu na optužbe da se tajno viđala sa njegovim ocem!

Evo šta Gordana ima da kaže nakon Rankovićevih optužbi da je glavni krivac za njegov i Teodorin raskid

  • 21
Goca Džehverović/ Foto: Marko Jovanović

Veza rijaliti učesnika Anđela Rankovića i Teodore Džehverović završila se početkom avgusta, a maneken je napravio haos optužbom na račun Teodorine majke Gordane Dzehverović, za koju tvrdi da je glavni krivac za njihov raskid i da se tajno viđala sa njegovim ocem.

Nakon Anđelovoih optužbi, pozveli smo Gocu za komentar, a ona je u svom stilu odgovorila nesuđenom zetu, koji nakon raskida sa Teodorom boravi u Madridu.

Dosta sam ćutao! Anđelo progovorio o raskidu sa Teodorom, rekao da je glavni krivac njena majka, pa šokirao detaljima! (FOTO)

Anđelo i Goca/ Foto: Marko Jovanović

- Nemam komentar za sada, ali ću ga imati. Neka ga, nek' olakša sebi dušu i nek' se izduva malo - poručuje kratko Goca za Telegraf.

VIDEO: Teodorin prvi intervju posle raskida sa Anđelom: Volim ga i nedostaje mi

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    10. avgust 2018 | 17:20

    Ova Gordana je vrlo agresivna i svojeglava zena. Sve mora biti po njenom i svuda ona gura svoj nos. Uzela sebi za pravo da ulazi u porodicne odnose decka koji joj i nije zet jos,a usput zna da decko nema nikakav kontakt sa ocem. Kakvo zlo od zene i otkud joj pravo!sad se evo ukjucio i sin sava..sacuvaj Boze!

  • EL...

    10. avgust 2018 | 16:52

    Da sam Anđelova mama , isto bi reagovala ! Iz kg razloga se Goca sastaje sa Anđelvim ocem ? Znala je reakciju ! Da li je ta žena normalna ? Misli da će povratiti fudbalera ?

  • Lana

    10. avgust 2018 | 12:21

    Goco, u sivenju si bolja nego u javnim nastupima. Ostavi prostor Teodori i povuci se, ako hoce ozbiljno da gradi karijeru ne treba joj mama nad glavom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA