Luni bih sa zadovoljstvom radio o glavi! Kijin frizer pre ulaska u Zadrugu 2 iskritikovao Đoganijevu, a Teodoru posebno ishvalio! (VIDEO)

Sa beogradskim frizerom koji je promenio Kijin izgled porazgovarali smo nekoliko dana pre ulaska u Zadrugu 2

  • 21

Frizer Stefan Ašanin biće deo do sada najvećeg rijaliti projekta Zadruga 2, a priznao je da u isti ulazi jer je to veliki izazov i eksperiment za njega te kako bi malo pobegao od posla. Kako za Telegraf otkriva, psihički je potpuno spreman za ulazak, od kojeg ga deli još samo desetak dana.

Porazgovarali smo sa Stefanom pre ulaska u Zadrugu i pitali ga kome bi radio o glavi kada bi dobio mogućnost unošenja makaza u kuću.

- Luna je prva kojoj bih sa zadovoljstvom sredio kosu, što se tiče tih najaktuelnijih učesnika - priznao nam je kao iz topa, a potom je i objasnio zbog čega mu se ne dopada Lunina kosa.

Stefan Ašanin Foto: Telegraf

- Nervira me prvenstveno - ako si mlada devojka, treba prvo da držiš do sebe, da ti je čista kosa, uredna... Sve je pokazala suprotno od toga. Najbolji primer je Teodora Džehverović, devojka je uvek uredna, počešljana - zaključio je budući učesnik Zadruge.

Samo se zagonetno nasmejala: Luna Đogani otkrila da li se viđa s nekim nakon raskida sa Slobom (VIDEO)

Stefan Ašanin Foto: Telegraf

Inače, Ašanin je prvi koji je promenio izgled pobednice prve sezone Zadruge, Kristine Kije Kockar, i to odmah nakon što je izašla iz rijalitija, pa mu je i ona dala veliku podršku.

- Naravno da to mnogo znači. Osećaj je lep, pogotovo u mojoj branši. Čuo sam se s Kijom jutros, stvarno mi je dala podršku - rekao je.

Stefan Ašanin Foto: Telegraf

A šta kaže na temu ljubavi u rijalitiju, kako će se snaći sa novim prostorom i novim cimerima, pogledajte u videu na početku teksta.

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nema ljutnje

    27. avgust 2018 | 22:13

    Kijina kosa je sad vrh ali da budemo realni i da se ne lazemo dok je Zadruga trajala ja skoro uvek kad bih je pogledao njoj bi bila masna kosa. Pa setite se da joj je i Teodora jednom u svadji rekla da opere kosu, nije sigurno bez razloga. Naravno Luna sama po sebi ima krs kosu kao i nadogradnju ali kazem Kiju sam mnogo puta video sa masnom i neurednom kosom pa nikom nista.

  • Nins

    28. avgust 2018 | 08:08

    Uzeće mu Kija pola honorara, kod nju nema džaba.

  • Psssst

    27. avgust 2018 | 23:48

    Jaka ti podrska, fujjj... 🐍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA