≫ 

Gledateljka prozvala Miljanu, pitala je na šta je sve spremna radi novca, a onda je Kulićeva progovorila, pomenula i ogroman honorar (VIDEO)

- Gospođo, gledajte svoja posla i vodite računa o vašoj deci, ne opterećujte se glupostima - rekla je Miljana

  • 33

Miljana Kulić je u emisiji "Narod pita" dobila je kritiku što ulazi u "Zadrugu" nekoliko meseci nakon porođaja.

- Žena koja se porodi dobija godinu porodiljskog da ne radi, a ona mesec i po dana posle porođaja ulazi u "Zadrugu". Na šta je sve spremna radi novca? - rekla je gledateljka.

- Dete će biti 24 časa sa mnom. Beba do 9 meseci niti zna gde se nalazi. Bitno je da je majka pored njega, pošto je muško pola, da sisa kada mu je vreme za sisanje, da mu posvetim majčinsku ljubav... I kada dete bude spavalo, za gospođinu informaciju, ulazi teta Klara, od moje mame drugarica koja je očuvala 5 sinova... Veliki šef je obezbedio savršene uslove za mog sina i mene. Imamo posebnu prostoriju gde smo izolovani od svih učesnika. Nijedan učesnik neće smeti da uđe u Željkov apartman. Dete ima sve adekvatne uslove, apsolutno sve što mu je potrebno. Što je najbitnije, majka je tu pored njega... - rekla je Miljana:

- Pošto se gospođa brine, u pitanju je abnormalan honorar. Ja mogu sigurno glavom da garantujem da sam duplo plaćenija, možda troduplo od najplaćenijeg rijaliti igrača u svetu, ne u Srbiji. Hoću da kupim dva lokala i da ih opremim i otvorim. Gospođo, gledajte svoja posla i vodite računa o vašoj deci, ne opterećujte se glupostima - zaključila je.

Pogledajte snimak:

Hteo sam preko Miljane da ispadnem žrtva, a oko deteta ćemo se dogovoriti: Ivan Marinković će uskoro postati otac, a njegova izjava je neverovatna:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Laza

    1. septembar 2018 | 08:18

    Zemljo Srbijo...sta radi Centar za socijalni rad...ovo ih ne interesuje?! Kad nekom siromahu treba da oduzmu starateljstvo zbog kako oni kazu "neadekvatnih uslova za odrastanje i zivot" onda su tu, pune ih novine, a hocete li reci da su ovo adekvatni uslovi??!

  • Mara

    1. septembar 2018 | 08:02

    Xaxaxaxaxaxaxa "posto je beba muskog pola" ova Miljana je stvarno iskljucivo za rijaliti..

  • Ljubiša

    1. septembar 2018 | 08:07

    E još mama da udje u rijaliti pa i ona da zatrudni...al' bi tek onda bilo para uhuuu.Šta radi centar za socijalni rad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA