≫ 

Nakon eksplozije džipa Dušice Jakovljević, hejteri objavili njenu umrlicu! (FOTO)

Slika koja je osvanula na društvenim mrežama uspela je da zapanji baš sve

  • 51
Dušica Jakovljević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Domaća javnost šokirana je eksplozijom koja se desila juče u Beogradu, a u kojoj je uništen džip popularne voditeljke "Pink" televizije Dušice Jakovljević.

Najnoviji detalji o eksploziji džipa: Voditeljka se našla usred obračuna zbog "neraščišćenih računa" svog dečka, člana kriminalnog klana

Dok su voditeljkini fanovi bili jako zabrinuti za nju, bilo je i onih koji su se radovali zbog cele situacije, pa su na društvenim mrežama objavili njenu umrlicu.

Objava Dušicinih hejtera koja je šokirala baš sve, Printskrin: Instagram/sramote_srbije

VIDEO: Džip voditeljke Zadruge, Dušice Jakovljević, dignut u vazduh u centru Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    2. septembar 2018 | 18:28

    Pazi kad je to objavio Kijin fan mislim sve je jasno. Mogu ja sad napisati neku glupost sto bolesniju i napraviti tako da se odnosi na Lunu i reci to su napisali Kijevci kao da je to problem. Ovo i bi i malo dete i to priglupo dete skontalo da su Kijevci pravili da bi kao ovi Lunini izgledali kao sto veci bolesnici.

  • Seven

    2. septembar 2018 | 14:00

    Ovo je bolest. Sramota na šta su sve spremni lunini fanovi.

  • oo

    2. septembar 2018 | 10:42

    Pa ovo je zaista strasno. Onog ko je ovo objavio treba pod hitno kazniti. Da li je moguce da neko bude do te mere zao i zaslepljen? Onaj ko je ovo uradio je neko ko nema ni trunke razuma, savesti, osecanja i ljudskosti u sebi. A ta bolesna osoba je fan jedne iste takve osobe. Rade (familijarno) svakakve gadosti, pa bi sad da se peru, mislim konkretno na Lunu i njene roditelje. Njih ne treba slati u Zadrugu, nego u neku ustanovu zajedno sa njihvim fanovima, jer postaju opasni po okolinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA