≫ 

Miljana posle krštenja sina Željka napravila lom u kafani, a evo koje zadrugarke su je iznenadile dolaskom! (VIDEO)

Kulićeva sa porodicom i prijateljima slavi krštenje sina Željka

  • 9
Miljana sa majkom i kumom malog Željka, Foto: Telegraf

Miljana Kulić u utorak 4. septembra u Crkvi Svetog Pantelejmona u Nišu krstila je sina Željka, a slavlje je nastavljeno u jednoj lokalnoj kafani.

Sa roditeljima, sestrama, kumom i prijateljima Miljana je sa osmehom na licu iz crkve produžila na slavlje, a kako se vidi na snimku koji vam donosimo, novopečena mama najveselija je na proslavi!

Međutim, ni Zorica Marković i Milica Milisavljević Dugalić nisu ništa manje radosne od Kulićeve, koja će se sa Zoricom družiti i u Zadruzi 2, u koju obe ulaze.

Pogledajte snimak sa slavlja:

Zapevala je i Zorica Marković:

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    4. septembar 2018 | 18:31

    Blago onom ko mlad poludi sav mu zivot prodje u veselju i rijalitiju!!!!

  • vlada

    5. septembar 2018 | 09:08

    Miljana Kulic-maskota Nisa. Ljudi pogledajte slike kakva je bila pre ulaska u rialiti. Neka se novinari pozabave koju je skolu zavrsila? Pisete o Miljani Kulic i njenoj familiji a jeste se osvrnuli na decu koja stvarno zasluzuju da se o njima pise! Decu koja se bore za zivot, decu koja se bore za Srbiju! Ali novi Ekrem Jevric u zenskom obliku, zena sa IQ koji je malo veci od preosecnoc prvaka djaka, svaki dan se o njoj pise,njenoj bebi i njenoj porodici! Molim vas vredjate nam inteligenciju! Ona je za Toponicu a ne za tv! Mi gradjani Nisa smo zgranuti! A verujem i cela Srbija

  • Hule

    5. septembar 2018 | 00:16

    Pokretni cirkus Kulici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA