≫ 

Jednoglasna odluka! Izabran prvi vođa Zadruge 2, zadrugari jedva uspeli da sednu za sto! (FOTO) (VIDEO)

Svi su se složili da prvi vođa bude najiskusniji rijaliti igrač

  • 6
Zadrugari, Printskrin: TV Pink

Prvi dan Zadruge 2 zvanično je počeo, a zadrugari su čim su se probudili dobili zadatak da izaberu prvog vođu!

Svako je morao ponaosob da se izjasni, a verovali ili ne sve je trajalo čitava dva minuta pošto su se svi složili da prvi vođa bude najiskusniji igrač, Lepi Mića.

Dođi, pi*ko, ne znaš na koga si udario! Skandal u 3 ujutru, Marko nasrnuo na Gavrića čim je ušao, jedva ga obuzdali! (VIDEO)

Ono što je bilo zanimljivo jeste to da se 52 zadrugara jedva smestilo za sto, a neki koji nisu želeli da se guraju nisu ni sedeli već su stajali pored.

Lepi Mića je učesnicima poželeo sreću, rekavši im da poštuju pisma i naređenja Velikog šefa, a da za sve ostalo postupaju kako misle da treba.

Konačan spisak! Njih 52 su učesnici Zadruge 2! (FOTO)

Zadrugari, Printskrin: TV Pink

- Gospodo draga, dobrodošli u Zadugu 2. To su standardi koji zadaju domaći zadatak. U prethodnom rijalitiju bila je neponovljiva priča. Vi treba da pravite novu priču. Opustite se, ovde ste svi došli zbog svojih ličnih razmera. Na vama je da odlučite šta ćete i kako ćete. Ja sam u ovoj priči godinama, ali nisam loš, tako sam predstavljen. Žao mi je što je sinoć došlo do tog incidenta, ja Marka odlično poznajem. Međutim, nisam bio tu i ne znam ni šta je bilo ni zbog čega je došlo do toga. Na vama je da birate svoj put, sa mnom nećete imati nikakav problem. Borite se za svoj položaj, ime i prezime. Zadruga je prema svima nama bila dobra, ali morate i vi prema njoj. Pismo je svetinja, ovde kažite šta god treba i svađajte se tako i treba. Nemojte da psujete kao ja, to je jako ružno. Posle 15 dana se sve ovo upropastilo, nemojte i vi to da radite. Gavriću, ti si ušao u sukob sa dosta ljudi, na tebi je da se čupaš, ne znam zašto to radiš. Imate pravo da radite šta hoćete, niko nikom ne treba da bude komandant. Samo ću vam reći da kad je Kija ispratila svog supruga Slobu ovde, oboje su bili anonimni. A danas, Kija je broj jedan u regionu. Ne zaboravite da će neko od vas za godinu dana biti na toj poziciji. Ovde se sve menja osim mene, ja sam uvek isti. Sa Lunom sam se svađao, više se ne svađam, što znači da neću - rekao je Lepi Mića.

VIDEO: Kija: Mene Sloba ne savetuje kao Lunu

Zadrugari biraju prvog vođu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA