≫ 

Ovo se Miljani Kulić neće svideti! U Zadruzi je bivša devojka Mišela Gvozdenovića! (FOTO)

- Kako je već poznato da je Kulićeva oštra prema svojim suparnicima svi smo u strahu kako će reagovati ako u Zadrugu stigne ova informacija - priča Nevenin prijatelj za Telegraf

  • 2

Zadrugarka Miljana Kulić neće ni malo dopasti vest da se u Zadruzi nalazi bivša devojka Zvezde Granda Mišela Gvozdenovića.

Naime, kako saznaje Telegraf, bliznakinja Nevena Arsić bila je u emotivnoj vezi sa pevačem Zvezda Granda Mišelom Gvozdenovićem. Nevenini prijatelji, pa i sestra Miljana, koja je takođe u rijalitiju, su u strahu ako Kulićka sazna za ovu informaciju.

- Nevena je od kada je ušla u karantin u strahu šta će se dogoditi ako Miljana Kulić sazna da je bila u vezi sa Mišelom. S obzirom da je Miljana bila luda za njim. Kako je već poznato da je Kulićeva oštra prema svojim suparnicima svi smo u strahu kako će reagovati ako u Zadrugu stigne ova informacija - priča Nevenin prijatelj za Telegraf.

Nevena Arsić Foto: Marko Jovanović

Podsećamo, Miljana Kulić u ranoj mladosti proganjala je pevače Zvezda Granda Darka Lazića, Dušana Svilara kao i Mišela Gvozdenovića. Miljana im je išla na vrata stana, danonoćno slala sms-ove, i zvala na mobilni telefon. U predhodnom rijalitiju Miljana je priznala da je svaki put našla Mišelov broj kada bi ga promenio preko direktora Granda Saše Popovića predstvljajući se kao novinarka mnogih medija.

VIDEO:

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzeljana

    8. septembar 2018 | 22:35

    leleeeeee...

  • Vanja

    9. septembar 2018 | 12:26

    Doktori naučnici i sav mozak srbije bežite iz srbije kad ova miljana uzima pare a nezna da izračuna koliko košta dva piva i jedan sok pošto je radila u jedan ćumez bežite ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA