≫ 

"Ja sam upoznala Hjua Hefnera, a ona... ": Stanija žestoko oplela po Luni, Đoganijeva će pobesneti kada ovo čuje! (VIDEO)

- Okej, razumem, "Zadruga 1" je njena priča, tu je otela zauzetog muškarca. Međutim...- ljuta je bila Stanija.

  • 86

Tokom dana, Stanija Dobrojević i Bora Santana su proveli zajedničko vreme pokraj bazena, a onda su se dotakli teme Lune Đogani.

Iako zna da je Luna Stanijina ljuta rivalka u ovoj sezoni Zadruge, Bora je izneo svoje mišljenje o tome da u Beloj kući ima ozbiljnih rijaliti igrača, ali da samo Luna može da joj parira. Starleti su ove reči jako zasmetale, te je cimeru navela argumente koji su dokaz da je ona bitnija od svoje rijaliti suparnice.

"Objavićemo tvoj porno snimak, uništićemo te dok si u Zadruzi!" Luna dobila preteće poruke zbog pominjanja Kijinog imena!

- Ne mogu mene da upoređuju sa njom. Ja sam neko ko ima svoju priču već deset godina unazad. Ja sam pobednica "Farme 6" , miljenica nacije "Farme 4",  krasila sam naslovnice Maxima, pa čak i Plejboja, upoznala sam Hjua Hefnera - rekla je Stanija vidno iznervirana.

Printskrin: TV Pink, Foto: A. Nalbantjan

Popularna starleta smatra da je Luna Đogani ogromnu popularnost stekla u prvoj sezoni Zadruge, ali da je sada situacija drugačija:

"Ona te maltretira! Šta je sa tobom?!" Bane nakon skandalozne tuče prišao Bori, Santana mu očitao bukvicu koju će pamtiti! (VIDEO)

- Okej, razumem, "Zadruga 1" je njena priča, tu je otela zauzetog muškarca. Međutim, nas dve smo kao nebo i zemlja - rekla je Stanija jasno stavivši do znanja da joj ne prija da bude u istom košu sa Lunom Đogani.

Razgovor Stanije i Baneta detaljnije možete čuti na snimku koji je u prilogu:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

VIDEO: A bile su dobre drugarice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kijevci

    17. septembar 2018 | 19:53

    Podržavam će, te nemoral. Zna se sta je Stana sa Kristijanom radila a njegova zena sa detetom gledala.

  • 🐕

    17. septembar 2018 | 18:22

    Stanija starija si 11 godina od Lune. Prvi put si se pojavila pre 9 godina u Survivoru i tad si bila niko i nista, a cak i tad si bila starija nego Luna sad. Ako je tebi uspeh skinuti se gola i upoznati Hju Hefnera onda svaka ti cast. Ne branim Lunu ali ti da joj nabijas svoje "uspehe" na nos nema smisla. I cuj "miljenica nacije", jer si drugo mesto bila tad ti mislis da si miljenica neka? Sama si ti prva pocela pricu sa Lunom i kadar sa njom jer je i pominjes non stop i sto se sad ljutis kad ti to kazu? I ja iskreno mislim ne da Luna moze tebi da parira vec da jedina ti verovatno trenutno jedina mozes Luni. Jer zadruga 1 gde je Luna bila 2 mesto je bila mnogo gledanija od Farme gde si ti pobedila. Da si ti bila u prosloj zadruzi ne bi bila plasirana bolje od 3 il 4 mesta to sigurno. A ja iskreno mislim da Stanija nema mnogo vise glasaca od Mace Diskrecije. I za Macu smo mislili da je favorit pa je bila 6 mesto. Za sada Luna ima najvise glasaca pa posle nje Miljana i Stanija. Stanija realno moze jedino tu da se takmici sa Miljanom jer sto se NJIHOVIH glasaca tice to bi bio tu slican broj. Al Luna ima vise od njih i to je cinjenica jbg.

  • Dijana

    17. septembar 2018 | 18:38

    Hahaha, pa ovo je hit!!! Ova Stanija je toliko prazna i dosadna i ona i onaj njen davez Crnogorac. Ne zna se ko je vise umisljen od njih dvoje, kao da su oni nesto bitni a naravno totalno bez osnove. I sto je najgore pokvareni i bezobrazni spletkarosi koji sve glume zbog rijaliti price. Teski smor. Luna je posebna zato sto je iskrena i ciste duse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA