≫ 

"Prosula je priču da je trudna, a nije uradila test!" Gaćeša i Olja ne veruju da je Nevena izgubila njegovu bebu! (VDEO)

- Kada ti neko tek tako da da sv*šiš, ko zna kome još tako daje - rekao je Gaćeša

  • 3

U drugoj sezoni Zadruge učesnici su po prvi put gledali svoje snimke iz rijalitija, a priča o navodnoj trudnoći Nevene Arsić sa Bojanom Gaćešom i navodni gubitak bebe šokirala je sve.

Nakon što su gledali klipove Bojan i njegova devojka, Olja Bajami, osamili su se na krevetu gde su komentarisali klip u kojem je Nevena glavni akter, i priča upravo o navodnoj trudnoći. Olja je otkrila da ne veruje Bojanovoj bivšoj devojci da je izgubila njegovu bebu, sa čime se Gaćeša složio.

Printskrin: TV Pink

- Kad je krenuo klip sa  Nevenom, meni kad srce nije stalo. Nešto mi tu nije jasno - ti si rekao da ste bili letos zajedno, a ona zimus - rekla je Olja.

Kada ti neko tek tako da da sv*šiš, ko zna kome još tako daje. Razumeš li o čemu ti pričam? - rekao je Gaćeša.

Bliznakinja rekla da je izgubila Bojanovu bebu, on nije znalo šta ga je snašlo, a onda je otkrila strašan detalj! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

Gaćeša je zatim ojasnio pevačici svoje stavove prema deci, ali i potvrdio da Neveni nnije poverovao da je izgubila bebu.

- Dete ne planiram pre 30. godine. Ona mi je jednom kroz nebitnu priču rekla "trudna sam". Nit je odradila neki test, niti bilo šta. Kad bi mi poslala sliku uktrazvuka, možda bih joj poverovao, nego mi je prosula priču kao "pobacila, prokrvarila". To je nebuloza. Moje šanse za bebu se smanjuju za 20-30 odsto, jer sam koristim steroide! - rekao je Bojan i dodao:

- Moja devojka, sa kojom sam bio dve godine, je bila zaista trudna, imala je kiretažu, i izgubili smo dete. A ovo sa Nevenom je totalno druga priča. Ništa nije tu niti jasno niti čisto. Od obaveze ne bežim - zaključio je Gćeša.

O čemu su još pričali Bojan i Olja pogledajute u videu ispod:

VIDEO: Više se ne kriju! Lunin brat smuvao Marijanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eni

    21. septembar 2018 | 22:33

    Mene zanima kako je ta devojka onako bez emocija pricala o tom abortusu ,kao bilo proslo i cao ,dal joj se cesto desavalo pa joj je to normalno ili je stvarno izmislila pricu.

  • Dejan

    21. septembar 2018 | 21:56

    Kakva je inteligencija ovaj Gacesa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA