≫ 

Mirko Gavrić žestoko o Slobi: Javiće se kad mu budem potreban!

Nekad bliski prijatelji sada, po svemu sudeći, više nisu ono što su bili

  • 35
Mirko Gavrić Slobodana poznaje nekoliko godina, Printskrin: TV Pink

Mirko Gavrić u noći između 25. i 26. septembra samovoljno je napustio Zadrugu, nakon što je potpisao papir da će televiziji Pink zbog odlaska iz rijalitija platiti 50.000 evra.

Iako su mnogi očekivali da će se Mirko po napuštanju Zadruge videti, ili barem čuti sa pevačem Slobodanom Radanovićem, do toga nije došlo.

Sloba rekao da mu se Luna dopala pre 2 godine, Kija u suzama izletela iz kuće, a onda je Mića prvi put izneo strašnu stvar o Radanoviću! (VIDEO)

Kako Mirko kaže, javiće mu se Sloba kada mu zatreba.

- Sloba sada živi svoj san. Postao je velika zvezda i sada ima mnogo posla. Razumem da nema vremena ni za koga i ni za šta. Javiće se kad mu budem potreban - izjavio je Mirko za Alo, dodajući da se njegov dojučerašnji prijatelj nije udostojio ni da mu se javi.

Sloba Radanović očigledno se ne obazire mnogo na ono što Mirko priča, Foto: ATA Images

Podsetimo, o svadbi Mirka Gavrića najviše se pričalo pošto su se na istoj upoznali Sloba Radanović i njegova bivša ljubavnica Luna Đogani, sa kojom je javno u rijalitiju prevario sada bivšu ženu Kiju Kockar.

Mirko Gavrić napustio Zadrugu 2, Luna grcala u suzama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fred

    11. oktobar 2018 | 18:52

    @"Marija odgovor" Pa voleli biste i vi da Luni neko nudi milione, zar ne! Ali nece, jer je samo ljubavnica po zanimanju, i nista vise, a to niko ne ceni! A svako, i u Srbiji, i u celom svetu ceni sposobne i vredne ljude, a pogotovo zene. A zene kao Kristina, dobijaju basnoslovne sume samo da se pojave i kazu dve tri reci o njihovom pohodu do pobede! Kija je motivaciona licnost, i to je sto vama smeta! Vasa slabost!

  • Marija

    11. oktobar 2018 | 14:11

    Pa sto bi mu se javljao?! Gavric je lagao o njegovoj "montazi"u zadruzi! To su javne optuzbe, nedozvoljene!

  • joca

    11. oktobar 2018 | 10:43

    Sloba i Kija su sve zaboravili kako su isplivali na površinu. Mirko je jedan gospodin. Nije se snašao u rijalitiju, to je činjenica, ali da je dobar čovek to niko ne moze da porekne. Mogu hejteri da pišu šta god hoće, ali mnogi podrzavaju ovog čoveka. Sloba razočarenje veka a zajedno sa Kijom najveća prevara u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA