≫ 

Operacija za nekoliko sati! Staniju uskoro hitno operišu u Americi, a jedna stvar joj u ovim momentima najteže pada!

- Ona je jaka, nosi se sa svakim problemom sama, i samo želi da to sve prođe u najboljem redu i da se u Zadrugu vrati kao da se ništa nije desilo, jača nego ikad - rekli su iz PR tima Stanije Dobrojević

  • 21

Stanija Dobrojević je u sredu, 10. oktobra, napustila "Zadrugu" zbog zdravstvenih problema. Podsetimo, srpska seks-bomba je nakon odlaska iz rijalitija krenula put Sjedinjenih Američkih Država, gde će biti podvrgnuta hirurškom zahvatu.

Kako Telegraf.rs saznaje, operacija je zakazana u ponedeljak, a Stanija će biti operisana u privatnoj klinici u kojoj je ranije radila analize. Ono što Dobrojevićevoj najteže pada jeste da niko od članova njene porodice nije mogao da otputuje sa njom zbog vize. Međutim, Stanija će u Americi imati podršku nekoliko prijatelja.

Stanija Dobrojević Printskrin: TV Pink

Tim povodom, kontaktirali smo PR menadžerku Stanije Dobrojević, koji nam je potvrdila da će ona biti operisana u ponedeljak.

- Tačno je da Stanija sutra (u ponedeljak) ima operaciju, i to je sve sto mogu da kažem! Ona ne želi da je iko sažaljeva zbog zdravstvenog problema. Ona je jaka, nosi se sa svakim problemom sama, i samo želi da to sve prođe u najboljem redu i da se u Zadrugu vrati kao da se ništa nije desilo, jača nego ikad! A koliko je u svemu ovome sama govori činjenica da čak i njena porodica ne moze fizički da budu uz nju jer nisu za tako kratko vreme mogli da dobiju vizu, ali su svakako non-stop na vezi sa njom. Mada nije ona tamo skroz sama, ima svoj život i krug prijatelja koji su uz nju samo ih ona nikad ne eksponira u javnosti a oni joj pomažu u svemu - navodi se u izjavi za Telegraf.rs.

VIDEO Stanija objašnjavala zadrugarkama kako se tverkuje:

VIDEO Jedan dan sa pobednicom Zadruge 1 Kijom Kockar:

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J

    14. oktobar 2018 | 23:30

    Koji je sms da saljemo

  • ZS

    14. oktobar 2018 | 23:41

    Staniji zelim da sve prodje u najboljem redu i brzo ozdravljenje. A ti osobo @J, pa mislim da je tvoj komentar odraz jedne zle, nesaosecajne duse.

  • ccc

    15. oktobar 2018 | 07:09

    Zasto se ne operise kod nas?? Tu joj je cela porodica , zar nasi lekari ne mogu njen problem da rese. Totalno bezveze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA