≫ 

Nakon skandaloznih optužbi MC Damira produkcija se oglasila žestokim saopštenjem!

- Najljubaznije je ispraćen, svestan činjenice da bi zbog njegovog nedoličnog ponašanja svakako usledila diskvalifikacija - tvrdi produkcija

  • 5
MC Damiro, Foto: A. Nalbantjan

Nakon što je napustio rijaliri MC Damiro izneo je šokantne optužbe na račun obezbeđenja televizije Pink koje ga je, kako je naveo, tuklo pre napuštanja imanja u Šimanovcima.

S obzirom na neistinitost ovih informacija produkcija TV Pink odmah je odgovorila na tvrdnje bivšeg rijaliti učesnika, tvrdeći da je MC Damiro, kao i svi ostali, ljubazno ispraćen iz Zadruge.

MC Damiro napušta Zadrugu, Printskrin: TV Pink

- Široki auditorijum je upoznat sa problemima koje MC Damiro ima, pre svega sa alkoholom. U takvom stanju on je često pokazivao devijantne oblike ponašanja, a jedan u nizu je i taj da je u toku žurke, seksualno uznemiravao Keti Ristić, koja ga je u nekoliko navrata odbila. Revoltiran time i svestan problema koji je napravio, on je odlučio da napusti rijaliti i u toj nameri ga niko nije sprečavao. Njegovi navodi da ga je obezbeđenje tuklo sve su samo ne istina - tvrdi produkcija.

"Jecao sam od bolova dok su me tukli!" Šokantne tvrdnje MC Damira nakon bežanja iz Zadruge! (FOTO)

Najljubaznije je ispraćen, svestan činjenice da bi zbog njegovog nedoličnog ponašanja svakako usledila diskvalifikacija. MC Damiro će na račun televizije Pink morati da isplati 100.000 evra zbog napustanja Zadruge 1 i Zadruge 2 – navode u produkciji i dodaju da je MC Damiro bez problema pobegao u prvoj sezoni, a da je u drugoj to pokušao u nekoliko navrata, ali bi se ispred kapije svaki put predomislio i plakao da se vrati.

VIDEO: Marija Kulić se upiškila u gaćice tokom svađe sa Davidom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZS

    18. oktobar 2018 | 19:38

    Ako produkcija moze da da 100.000 evra kao honorar jednoj nemoralnoj prevarantkinji, onda moze i da oprosti Damiru. Ovaj jadnik je moralna gromada za Lunu. Nekako mi ga je bas zao.

  • Sasa

    18. oktobar 2018 | 17:08

    Ne znam zasto,ali ja ovom coveku verujem...

  • Bata

    18. oktobar 2018 | 14:39

    Zato ste ga I zvali u Zadrugu 2, da mu naplatite 100000 evra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA