≫ 

Kriju da su bili zajedno! Lazar i Marijana Zonjić imali tajnu vezu, a prave se kao da se ne poznaju!

- Videli su se nekoliko puta. Znam da mi se Marijana hvalila da je Lazar majstor u krevetu - rekao je izvor blizak situaciji

  • 2
Marijana Zonjic, Lazar Jeremić Foto: Marko Jovanović

Učesnici Zadruge 2 Lazar Jeremić i Marijana Zonjić bili u tajnoj šemi intimnog tipa, ali to kriju od svojih cimera. Naime, kako Telegraf saznaje, Lazar i Marijana su svoju "vezu" započeli nakon što su se upoznali u jednom rijalitiju u kojem je Jeremić bio gost iako je Marijana tada imala dečka.

- Lazar je Marijanu jurio nakon izlaska iz rijalitija. Iako se ona kolebala šta da radi sa njim iako je u tom trenutku imala dečka- priča naš izvor i dodaje:

- Videli su se nekoliko puta. Znam da mi se Marijana hvalila da je Lazar majstor u krevetu. Mozda bi ta šema potrajala da za sve nije saznao Marijanin tadašnji dečko - navodi naš sagovornik.

- Iako je pokušavala da spase vezu otkačila je Lazara ali ubrzo je ostala i bez jednog i bez drugog. Čuli su se pred ulazak u Zadrugu i dogovorili da se ne poznaju jer im to.neće odgovarati u rijalitiju jer su pored Lazara i Bane i Savo momci sa kojima je imala nešto pa da ne predstavi sebe u lošem svetlu - završava naš izvor.

VIDEO: Jedan dan sa pobednicom Zadruge 1 Kijom Kockar:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olga

    20. oktobar 2018 | 09:09

    Dali postoji neko u Zadruzi ,sa kime Marijana ,nije bila u vezi.Mozda je ostao, jos samo Miki.

  • Dule

    19. oktobar 2018 | 22:36

    Evo ja nisam imao ništa s njom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA