≫ 

Vratilo mi se sve! Luna sa osmehom pričala o seksu sa Slobom, pa otkrila jedan detalj o kojem do sada nije progovarala! (VIDEO)

Luna Đogani setila se "starih dana", pa prepričala jednu situaciju sa Radanovićem

  • 23

Luna Đogani podelila je sa Minom Vrbaški i Markom Miljkovićem jedan detalj iz Zadruge 1, kada je bila u srećnoj vezi sa Slobodanom Radanovićem.

U pitanju je deo kada su njih dvoje završili u kupatilu, a Luna je sa osmehom na licu prepričala šta ju je na to podsetilo i šta se dogodilo.

- Sećate se onih boja? Bili smo oboje namazani tim bojama... I kako smo se naložili, ajmo u WC kao da se...obojeni... - prisetila se Luna.

Luna i Sloba u Zadruzi 1/ Printskrin: TV Pink

- I to je ostalo, te boje su ostale u tuš kabini! Ja se pre neki dan tuširam... Tuširam se, pevam, i ovako se okrećem... Ostale linijice na pločicama, i to od tog dana. Znaš koji trip, vratilo mi se sve! - rekla je Luna, koja nije skidala osmeh sa lica.

Pogledajte snimak:

Luna priča o seksualnim pomagalima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    26. oktobar 2018 | 11:22

    Devojka je do te mere opsednuta s*ksom, da to nije normalno. Ovu nista drugo u zivotu ne interesuje osim svega sto je vezano za s*ks. Ne prodje ni dan, a da ona ne nadje bilo kakvu dodirnu tacku sa ovom temom i da ne prospe svoje bisere. Bolest, sta reci. Kako rece Anja ispod, ovo vise ne zasluzuje ni nase komentare, pa makar bili i negativni. Jedino me iritira to sto za svoj neuspeh krivi druge, a ne prihvata cinjenicu da je ona i samo ona kriva za sve lose sto je snalazi u zivotu.

  • Anja

    26. oktobar 2018 | 09:47

    Ko o cemu Luna o ustipcima?!Sad je komentarisem i vise ne.Mnogo je dosadna.

  • Grobar Montenegro

    26. oktobar 2018 | 10:44

    Više ga Luna komentariše nego Kija što je bila 5 godina u braku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA