Ni da je pogleda: Matora skroz ignorisala Lunu prilikom ulaska u Zadrugu (VIDEO)

Matora je time pokazala da sa Đoganijevom nije u dobrim odnosima

  • 38

Jovana Tomić Matora i Ana Korać su nakon Jelene Golubović ušle u "Zadrugu". Koraćeva se prilikom ulaska pozdravila sa svima, što se ne može reći za Matoru. Kao što je i mislilo, Tomićeva je ignorisala Lunu Đogani, s kojom nije u dobrim odnosima.

Matoga govoto da nije ni pogledala blogerku prilikom ulaska, a kakav će njihov odnos biti tokom trajanja "Zadruge" i da li će se poboljšati, ostajemo da vidimo.

Pogledajte kako je izgledao ulazak Ane Korać:

A evo i kako je Matora ušla u "Zadrugu":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    2. novembar 2018 | 10:45

    Matora je u studiju prvo rekla da je upravo yavrsila video poziv sa Kristinom, nadugacko stoti put prepricala svadju sa Lunom iz prosle sezone, bez dokaza spojila Anabelu sa porukama, okvalifikovala je kao rijaliti mamu, pri ulasku odmah za oktavu vise rekla Mici da ga |Kija pozdravblja...i, sta, Matora je samostalan igrac u Zadruzi?

  • joca

    2. novembar 2018 | 11:43

    Matora je bila na Luninoj strani i podrzavala je. Desilo se to da je informacija ušla u Zadrugu o kijevcima klincima, koji su toliko agresivni i naporni da su u stanju da ti se nakače na grbaču i da te ne puštaju. Tog momenta svi polako se ogradjuju od Lune i prelaze na Kijinu stranu.Šta je Luna toliko uradila Matoroj da je ova počela da je napada? Luna u tom momentu nije mogla ni sebi da pomogne a ne nekome drugom. Tako da Matora ispada stvarno jedno matoro blebetalo koje će pokušati da kanali Lunu, ali ja se iskreno nadam da će Luna ipak izaći kao pobednik.

  • oo

    2. novembar 2018 | 10:47

    Matora nije jedina koja je presla sa Lunine na Kijinu stranu. Uglavno su svi zadrugari rekli da su bili zaslepljeni jer su podrzali "ljubav za ljubav" crkotinu, zato sto im je to bilo nametnuto i u tom momentu nisu razmisljali sta su zapravo podrzavali. Luna je inace poznata po tome da ne moze da bude drug, tako da je sama odgurnula Matoru. Anabela je svojim prostackim i ulicarskim ponasanjem u finalu izazvala Matoru, tako da ne razumem zasto sada uplicete Kiju u sve to. A sto se Jelene G. i njenog trenutnog odnosa sa Lunom tice: znamo da je Jelena u pocetku bila protiv Lune, pa je spletom okolnosti promenila misljenje, ne zato sto podrzava Lunu, vec zato da bi kontrirala protivnickoj strani, tako da to nije iskreno prijateljstvo. Zato sam ubedjena da ce Jeca u datom momentu opet nasrnuti na Lunu. Do sada sam u 99% slucajeva tacno predvidela stvari, tako da mislim da ni sada ne gresim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA