"Sve što je Kija pričala za njega je istina!" Luna kao nikad oplela po Slobi, progovorila i o poklonu koji je dobila od Radanovića! (VIDEO)

- Sve što Slobodan Radanović priča za mene je laž. Sve laže - izjavila je Đoganijeva pred svima

  • 16

Zadrugari su danas dobili zadatak da priznaju svoje laži u Zadruzi, i to pred svima, a nakon što je Luna Đogani otkrila šta je slagala, oplela je po Slobi Radanoviću.

- Setila sam se dve svoje laži, neću da pričam o hrani... Slagala sam Adama kad je prvi put raskinuo sa Marijanom. Slagala sam ga da sam primenila mišljenje o njoj, jer je ona dobra devojka. Slagala sam, jer sam videla da mu je stalo do nje, nisam želela da svoje frustracije prenosim na njega, već sam mu rekla šta je želeo da čuje - počela je Luna.

Priznala je da je druga laž bila kada su ona i Miljana još bile u dobrim odnosima, a zatim je usledilo pitanje da li je slagala išta što ima veze sa Slobom.

Foto: ATA Images

- Ne! Sve što sam rekla je apsolutna istina i za sve imam dokaze. Imam kod sebe krstić koji mi je poklonio, držim ga ispod jastuka. On je možda demantovao, ali on je taj koji laže, lagao je 9 i po meseci, što ne bi i sada. I za mene i Kiju je slagao - rekla se Luna.

Matora je potom rekla kako je čula da su Lunini fanovi iz Beča dali Slobi krstić za Lunu, a kako Đoganijeva tvrdi, ona za to nije znala.

- Moguće, nije mi pomenuo nikakve fanove. Samo mi je rekao: "Ovo ti je od mene, da imaš u Zadruzi da te čuva". Uglavnom, sve što Slobodan Radanović priča za mene je laž. Sve laže. Sve što je Kija pričala za njega ovde je bila istina, a on je sve lagao, i to je jedina istina - završila je Đoganijeva.

Pogledajte na snimku Lunino izlaganje od 14:45:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    4. novembar 2018 | 19:00

    Sve što je Kija pričala za njega ovde je bila istina, a on je sve lagao, i to je jedina istina - završila je Đoganijeva.

  • Goca

    4. novembar 2018 | 21:53

    Lažovi.Hteli su uništiti Kiju.Kija je jaka,hrabra,pametna,obrazovana devojka.Sve što oni nisu.

  • Jedino je bio iskren u kokosinjcu

    4. novembar 2018 | 19:54

    Ja bih samo da znam da li Lunci i dalje stoji pri stavu da mama (V)Draginja ima ANDJEOSKI GLAS?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA