≫ 

Ti si najveći folirant! Luna i Marko se posvađali, ona mu rekla da je ljubomoran, a onda postavila pitanje kojim ga je dokrajčila! (VIDEO)

- Ja ne znam zašto se foliraš da me gotiviš - rekao je Marko Đoganijevoj

  • 25

Marko Miljković i Luna Đogani posvađali su se u pauzi tokom emisije, nakon što su izabrani potrčci - Aleksandra i Mina.

Luna je u jednom momentu rekla kako je Marko najveći folirant, što je njemu zasmetalo, pa se pravio da je mrtav ozbiljan kako bi Luni "vratio istom merom".

- Iskrena si bila, video sam iskrenost u očima. Ja ne znam zašto se foliraš da me gotiviš... Ti si najveći folirant. Čitam ljude kao bukvu, a tako i tebe! - rekao joj je Miljković.

Luna i Marko/ Printskrin: TV Pink

- Jesi realan? Nemoj to da radiš! - bunila se Luna, a Marko je popustio i posle dva minuta sve je bilo ok.

- Hoćeš s nama da spavaš? - provocirala je Luna Marka s druge strane stola aludirajući na to da će spavati u hotelu sa Tomom budući da je omiljena zadrugarka, na šta je on odgovorio: "Ne".

- Đubre jedno malo - dobacio joj je Marko.

Luna provocira Marka/ Printskrin: TV Pink

- Pokazao sam kako mogu da budem folirant. Rekla mi je da jesam, osetio sam nešto u njenom glasu, ali se ispostavilo da sam pogrešio. I napravio sam veštačku svađu, ja nju stvarno gotivim, ona je u top 3 osobe u kući ovde za mene - objasnio je Marko.

- Mislim da je Marko malo ljubomoran što me Toma pre njega izabrao za omiljenu - rekla je Luna koja je dodala i da su ona i Marko u odličnim odnosima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za plakanje

    13. novembar 2018 | 02:37

    O majko mila,ova devojka je takva praznoca na kvadrat da nema dalje.Pa kao da su je proglasili za predsednika drzave kmekuce,sva bitna,koliko si promasen slucaj,tek ces pokazati.Stite oni tebe ,ali nemas ti kapacitet da izneses,i pored toga ces se pokazati jos gore nego u prethodnoj.Ne mozes da dobacis,nikako.

  • Psihooo

    13. novembar 2018 | 08:42

    Koja napast ova Luna... Sta je sa devojkom?

  • Suza

    13. novembar 2018 | 10:21

    Prvi put Marko pokazao ljubomoru.Sta ces kada je svi vole.Luna vodimo te do krune.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA