≫ 

"Ja sam, bre, zvezda, a ne ona! Od sada će pevači meni prvi da se javljaju!" Luna pobesnela što ju je Teodora iskulirala (VIDEO)

- Da mi ne pružiš ruku posle svega što smo preživele ovde, nebitno u kakvim smo odnosima, pruži ruku, je*o te! - rekla je Luna

  • 68

Luna Đogani žalila se Miljani Kulić zbog toga što ju je Teodora Džehverović tokom sinoćne žuke na koju je došla da peva, žestoko iskulirala (video pogledajte OVDE).

- Okrenula me, ovako! Nisam ja ovde budala. Ja sam, bre, ovde zvezda, nije ona. Šta je ona bre bolja od mene, da se ja ovde ponižavam?! Ja nju gotivim, bilo mi je drago kad sam čula da će da nastupa. Znaš kako sam joj prišla da je zagrlim, i ona ovako - rekla je Luna pokazujući kako se Teodora sklonila od nje.

- Znaš kako sam se osećala loše, kao da mi je neko lupio šamar! - dodala je.

- Šta te briga, ko je ona tebi? - rekla joj je Miljana.

- Znam, ali mi je krivo, bar pruži ruku radi profesionalnosti. Okrećeš mi leđa... Pritom, ja nisam njoj ništa uradila i ne verujem da sam bilo šta loše rekla za nju. Čak sam rekla da ona ima sve da bude zvezda. Da mi ne pružiš ruku posle svega što smo preživele ovde, nebitno u kakvim smo odnosima, pruži ruku, je*o te! - rekla je Luna.

Luna i Miljana u razgovoru o Teodori, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Možda postoji neki razlog njoj poznat - dodala je Miljana.

- Od sada ne prilazim nijednom pevaču! Kad dođu, neka oni meni priđu! Ja ću da stojim kod stepenica. Ovako ću da stanem, i ako mi se nasmeju ja ću da priđem, a ako me ne pogledaju ja više nikome ne prilazim! Da mene neko ovako ponižava, ne pada mi na pamet! Znaš kakav je osećaj?! - žalila se Luna.

Razgovor Lune i Miljane poslušajte u našem videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ikica

    14. novembar 2018 | 11:22

    Eee tugo,greota za jednu tako mladu devojku da ima toliko blamova strasno..ali od sad ce pevaci meni prvi da prilaze hahahaha..devojko nebitna si,da ti nije aleksandre i davide ne bi te nigde bilo

  • JANA

    14. novembar 2018 | 11:38

    Kakva bre zvezda,ti si blam 21 veka....

  • Sasa

    14. novembar 2018 | 10:48

    Posle onog snimka u vrtu (nocas) i onog glumatanja,glupo je u bilo kakvom kontekstu komentarisati lunu djogani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA