≫ 

"Kako si me tako jadno prodao?!" Luna plakala i jecala posle žurke, pa uzela Slobin krstić i ljubila ga! (VIDEO)

Luna nije mogla da prestane da plače, a u jednom momentu je izvukla krstić koji je dobila od Slobe pre ulaska u Zadrugu

  • 55

Za Lunu Đogani žurka se nije najslavnije završila budući da je blogerka posle iste plakala u hotelu i ljubila krstić koji joj je Sloba Radanović poklonio.

Iako se trudi sa skriva osećanja prema svom bivšem dečku, Lunu je sinoć pesma "Samo se noćas pojavi" podsetila na Slobu, pa nije mogla da se iskontroliše.

Luna je prvo otišla u Rajski vrt i isplakala se, a zatim je nastavila da plače i tuguje u hotelu, gde spava ove nedelje jer ju je Toma izabrao za omiljenu osobu.

Luna plače dok skida šminku/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dok je skidala šminku plakala je, a onda je izvukla Slobin krstić koji joj je Radanović poklonio pre njenog ulaska u Zadrugu 2.

- Što si me tako povredio, što sam se zaljubila u tebe, što? Što sam ja zaslužila da se ovako osećam? Što si mi to uradio? Kad će da prođe ova bol više, koliko meseci da traje, kada? - plakala je Luna u Rajskom vrtu.

Printskrin: TV Pink

- Sve sam htela da ti pružim... Kako si me tako jadno prodao?! Niko ne može da zna koliko sam te zavolela. Ti si postao deo mene, Slobo. Ti si bio moje telence, moj mali anđeo čuvar, zašto si me tako lako ostavio?! Kako si pretvorio onu ljubav u mržnju? - kukala je Luna.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    14. novembar 2018 | 15:14

    Gospodjica place jer je videla Teodoru Dzehverovic u punom sjaju... to nju boli... sto je Tea zvezda a ona rijaliti igrac.. A onda krece patetika Sloboooo... bla bla bla... Sama si izabrala takav zivot!!!

  • Jeca

    14. novembar 2018 | 16:27

    Da li si se pitala kako je Kiji bilo dok si se ti zvalavila sa njenim mužem? Da li se ona osećala prodano? Ovo sto ti radiš prevazilazi i španske serije gde glumice naglas "razmisljaju" da bi gledaocima dočarale kako se osećaju! Da li tako i kod kuće naglas razmišljaš ili je to samo za kamere? U svakom slučaju, ovo je bolesno!

  • Miljan

    14. novembar 2018 | 17:19

    Opet se napila. Zurka bila i evo je opet. Nema devojka sta pokazati. Nakacila se na Teodoru koja je bila uz nju svo vreme, dok je nije izdala i ogivarala. I sad opet Sloba. A po izlasku iz zadruge bila sa Gastozom i sa Sasom. I sta sad? Ovo je smesno. Eka se ugleda na Aleksandru koja drzi rijaliti. Toliko bistrine u toj devojci. Toliko prezivela ali cvrsta. To je rijaliti igrac...a ne Luna. Luna zaista nista ne ume, sem da se sexa ali izgleda ni to joj ne ude. Iko da se zakaci na duze staze. Hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA