"Iz kakve je porodice tako se i ponaša!" Pevačica bez dlake na jeziku oplela po Luni!

- Roditelji treba da ulažu u njeno obrazovanje, da je školuju, a ne da je guraju u rijaliti - rekla je pevačica

  • 50

Pevačica Saška Karan žestoko je oplela po Luni Đogani, a onda je spomenula i blogerkine roditelje za koju smatra da se omanuli kada je reč o njenom vaspitanju njihove ćerke.

- Iz kakve porodice je Luna ponikla, tako se i ponaša. Roditelji treba da ulažu u njeno obrazovanje, da je školuju, a ne da je guraju u rijaliti. Čime će se ona baviti u životu, jada jadna? Sramota je u današnje vreme da je jedna mlada osoba nije obrazovana - izjavila je Saška, a onda nastavila da se bavi Luninim obrazovanjem.

Saška Karan, Printskrin: TV Pink

-  Oni misle da tu leži novac i da će tako zaraditi, a školu ko šiša. U redu je, svi jurimo za parama, svima nam je potreban novac, ali je isto tako bitno da se završi neki fakultet. Čime će se ona kasnije baviti u životu, to je već njena stvar. Zaista ne znam šta može da pokaže u Zadruzi osim da je narod još više pljuje - rekla je Karanova.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    15. novembar 2018 | 10:20

    Sramota je da jedna devojka od 22 godine ne zna tablicu množenja, da ne zna da navede ni jednu knjigu koju je pročitala nego izmisli "Devojka iz Njujorka" - nepostojeću. Sramota je da ne vodi računa o ličnoj higijeni ili da se hvali kupovinom vozačke dozvole i još gorim stvarima. Nije bitan fakultet, bar da ima osnovnu kulturu i obrazovanje. Ona nije stigla dalje od drugog razreda osnovne.

  • Kijevci

    15. novembar 2018 | 07:41

    Lažni moralisti-Kija, Dorotea, Stana, Dragana sad i ova Saška. Next!

  • milos

    15. novembar 2018 | 13:08

    Devojka je blam za svaku normalnu devojku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA