≫ 

Toma jedva priznao da je zaljubljen u Lunu, niko nije mogao da veruje, a Đoganijeva ga najstrašnije povredila pred svima! (VIDEO)

- Znao sam da ću da ispadnem budala - rekao je Toma nakon što ga je Luna odbila

  • 33

Zadrugarima je pušten snimak na kojem Tomislav Panić priznaje da ima emocije prema Luni Đogani, zbog čega su svi ostali u šoku.

Toma je u zalagaonici priznao da mu se Luna dopada, kada je dao svoju pesmu napisanu za nju, za koju je dobio 500 dinara. Nije mu bilo nimalo prijatno dok su svi gledali snimak, a Luna se pobunila i nije joj se svidelo to što Panić ima emocije prema njoj.

- To traje već neko vreme. Ne znam da li ću izneti ime, iz razloga što je osuđuju... Radi se o Luni. Nikad joj to nisam naglašavao, valjda je najjača ljubav ona zabranjena... - priznao je Toma koji je sve vreme kasnije ćutao.

Tomi je neprijatno dok gleda snimak/ Printskrin: TV Pink

- Ja bih ovo nazvala pro*eravanje! Presmešno mi je... Hoće još neki da kaže da mu se ja sviđam i da mi piše pesme? Nije mi drago. Nisam nikada primetila sa Tomine strane neke emocije, mislim da je to neka fora. Da koristiš emocije da bi dobio pare u zalagaonici... - rekla je Luna.

- Neprijatno mi je što spavam pored čoveka uopšte. Nisam znala da me gleda tako, da sam znala ne bih nikad to uradila. Ne prija mi to, meni se on ne sviđa, ne gledam ga na takav način. Ne prija mi da spavam pored čoveka koji gaji neke emocije prema meni. Noćima ja spavam, on gleda u plafon, meni neprijatno... Zabranila sam mu da me gleda - dodala je.

Luna kao da nije bila iznenađena/ Printskrin: TV Pink

- Ne pi*aj se po njemu kao da je manijak! Čovek je pristojan! Dečko je iskren, a ti se pi*aš po njemu. Umesto da kažeš "hvala, nisam zainteresovana"... - dobacio joj je Miki.

- Baš zato nisam hteo ništa da radim, da ne bih ispao budala. Tako da neću ništa ni da kažem. Nisam imao smelosti da kažem to za stolom - rekao je Toma, a Luna je bila ironična i pitala - da li ima još neko da je zaljubljen u nju.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    16. novembar 2018 | 11:23

    Neće Luna slobodne muškarce...

  • Miljan

    16. novembar 2018 | 10:55

    Znala je ona da on ima simpatije. Zato ju je izeo da bude blizu njega. A sto lezi pored njega? Svasta. Ali nece ga ona, slobodan je i ne odgovara joj. Nije joj merak kada nije zauzet.

  • Jkl

    16. novembar 2018 | 16:24

    Toliko sredjivanja,frizer spolja opremila se kao garderobom a i dalje ni na sta ne lici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA