≫ 

Sloba pokušao da objasni zašto je Luna tokom nervnog sloma uporno ponavljala 432, svi misle da njih dvoje imaju neki dogovor

Grupe fanova Zadruge bile su zatrpane pitanjem šta znači to što je Đoganijeva izgovarala

  • 16
Luna Đogani plače za Slobom nakon žurke/ Printskrin: TV Pink

O žurki na kojoj je zdrugare zabavljao Slobodan Radanović i dalje se priča. Luna Đogani je nakon žurke doživela nervni slom, a tokom psihičkog slamanja ponavljala je nešto što nikome nije bilo jasno, pa su se mnogi zapitali da li je to neka tajna šifra između nje i njenog bivšeg dečka.

- Ja bih te volela, Slobice, ljubavice moja... Tele moje! 432, 432, ljubav, telence moje... Ja sam te volela, život sam htela da ti dam - ponavljala je Luna dok je histerisala u pabu, a pitanje koje je nakon ovoga bilo glavno na društvenim mrežama glasi: šta znači 432? 

Sloba Radanović/ Foto: ATA Images

- Ma, kakav dogovor! Ona je mene tako zvala ranije... Nisu u pitanju nikakve teorije zavere, nikakav dogovor ne postoji - prokomentarisao je Sloba za Pink.rs.

Pogledajte kako je Luna u potpunom nervnom rastrojstvu dozivala Slobu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VESNA

    25. novembar 2018 | 13:56

    LUNA JE CISTI FOLIRANT !! HVALA !!

  • MK

    25. novembar 2018 | 16:23

    Beži beži beži što dalje od njih!!!!!!!!

  • kat

    25. novembar 2018 | 15:31

    Postoje dve stvari. Ili je loša gluma ili je devojka načisto prolupala. Ovako se ne plače za nekim sa kim si bio par meseci, a isto toliko više nisu zajedno. Svakako je i suviše cudno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA