≫ 

"Alo, devojčice, smuvala si se sa tatinim neprijateljem": Miki osuo paljbu po Aleksandri, a onda prekoreo Anu što joj se sviđa David (VIDEO)

- Ona je toliko glupa priča kad je bila mala da je volela da napu*ava tatine drugove - rekao je Miki

  • 12

Miki Đuričić je tokom razgovora sa Lepim Mićom i Anom Koraćom kritikovao Aleksandru Subotić. Sve je krenulo kada je Ana Korać htela da zna ko je Aleksandar Čabarkapa.

- To je Ljubin dečko. Kada je ona ušla na "Farmu" ova mala (Aleksandra) se smuvala sa njim i on joj napravio dete. On je otac deteta. Tata ga oputužuje da im je ona zapalio imanje. Ja mislim da je taj Čabarkapa njihova žrtva, a ne oni njegova, poznavajući ih. Alo, devojčice, smuvala si se sa tatinim neprijateljem, a maminim dečkom koji ti je napravio dete sa 16 godina - rekao je Miki, a zatim nastavio:

- Ona je toliko glupa priča kad je bila mala da je volela da napu*ava tatine drugove. Ovaj pričao da ne može da bude sa njom, da ne može da je trpi, a sad mu je divna, najbolja. Druže, pa smeškao si se i gledao Anu - pričao je Miki, koji je prekoreo Anu - rekao je Miki, a onda je prokoreo Anu Korać što joj se dopada David Dragojević.

- A i ti si našla ko ti se sviđa - rekao je kratko Miki.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otkrij cebe pa vidi sebe

    9. decembar 2018 | 22:41

    Joooj, rece Miki i ostade ziv! A sa kim se sve taj Miki nije muvao,eno bio i sa Minom! Hajde bre, neka se pokrija usima i smrdi u onoj sobi!

  • Budimo realni

    9. decembar 2018 | 22:30

    Sta ovaj Miki se'e! Aleksandra je tada bila mlada tinejdzerka,a sa ovakvom majkom i ocem, dobro je da je ostala bez droge, alkohola i mentalnih poremecaja!

  • Venera

    9. decembar 2018 | 22:33

    Ajde dosadni Miki, reci nam nesto sto ne znamo.Ti si bas ekspert u p.m.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA