≫ 

"Onaj stres ne može odglumiti ni najbolji glumac" : Zerinina majka se uključila uživo i Aleksandrinom stricu očitala predavanje (VIDEO)

- Budite čovek, bar nađite dostojanstva i izvinite se onima koji su prošli to što su prošli, bar ženama koje su se u tom momentu našle uvređene - rekla je Zerinina mama Sanela

  • 10

Sanela, majka Zerine Hećo, uključila se u program uživo, i iskritikovala je Aleksandrinog strica Srboljuba jer je on naveo da je Zerina odglumila nervni slom. Podsetimo, Aleksandra Subotić je pre neki dan otkrila javnosti da je Zerina Hećo silovana, što su mnogi osudili.

- Onaj stres ne može odglumiti ni najbolji glumac. Budite čovek, bar nađite dostojanstva i izvinite se onima koji su prošli to što su prošli, bar ženama koje su se u tom momentu našle uvređene. Moje dete nije ubačeno da laže i da folira - rekla je Sanela.

Nešto kasnije, Sanela je dodala:

- Ja nisam mogla da se suočim sa njom nakon toga, ni da je pogledam u oči. Pokušali smo preko psihologa da rešimo... Nisam ni mogla pomisliti da će neko nekome reći to. Pogotovo žena ženi. Ja kao majka proživljavam ovo što i ona. Možda i duplo jače, jer ne mogu da budem uz nju. Ponosna sam na nju, jer nijednog trenutka nije potencirala tu priču - navela je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    10. decembar 2018 | 00:40

    Zerina je ozbiljan glumac

  • Jeca

    10. decembar 2018 | 00:29

    JOJ , sto se ova Ana pravi nivinasce,, ona kao nista nezna, nista ne radi,, ovakve su gore i od Aleksandre

  • Jeca

    10. decembar 2018 | 01:47

    Ljudi nije Aleksandra olos , ima tu mnogo gorih,,ona je samo tvdoglava i ogorcena,, trebala je da se izvini Zerini,, to je mogla,, ali od kojih je roditelja ona je i dobra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA