≫ 

"Nudim ljubav i brak!" Otvoren konkurs za ženu Bore Santane, prijavite se i osvojite njegovo srce

Sve što je potrebno jeste da na e-mail adresu zadrugazvanicnikanal@gmail.com pošaljete kratku biografiju, nekoliko fotografija i odgovor na pitanje zbog čega mislite da ste baš vi idealna žena za Boru!

  • 6

Nakon nastupa koji je imao sa Miljanom Kulić u "Zadruzi", Bora Santana je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem otkrio koje kriterijume treba devojka da ispuni kako bi osvojila njegovo srce.

- Da bude poštena! Da bude 100% prirodna - dobro, može da ima neku ispravku, zubiće, sitno nešto. Ja sam ozbiljan, samo da ne bude histerična, neka uvedu neku dobru. Ja nudim ljubav, poštovanje i, naravno, brak. Do 35 godina, hoću da se pokazem ljudima, da vide ljudi da i ja znam da volim - rekao je Bora.

Tim povodom, produkcija "Zadruga" otvorila je konkurs za Borinu ženu. Sve što je potrebno da uradite kako biste dobile priliku da šarmirate i osvojite Boru Santanu jeste da na e-mail adresu  zadrugazvanicnikanal@gmail.com pošaljete kratku biografiju, nekoliko fotografija i odgovor na pitanje zbog čega mislite da ste baš vi idealna žena za Boru!

VIDEO: Bora očitao Banetu bukvicu nakon tuče:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA