≫ 

Bila je sa njim u vezi dok je bila u braku! Draganin bivši ušao u Zadrugu, ona prebledela od straha, istrčala napolje i počela da plače! (VIDEO)

Pavle Jovanović je Draganin bivši dečko, a ona je promenila sve boje na licu kada ga je ugledala na vratima

  • 23

Pavle Jovanović, inače bivši dečko Dragane Mitar, od večeras je novi učesnik Zadruge i ravnopravno će se boriti za glavnu nagradu, ali i sigurno samim ulaskom napraviti haos u Beloj kući.

- Suvlasnik mnogih klubova u Beogradu. Devojke su stalno govorile o njemu. Ima svoj stav i prava je muškarčina... - tako ga je najavila Dušica pre ulaska u studio.

Sa Draganom je, kako je rekao, bio šest i po meseci u vezi, dok je ona zvanično i dalje bila u braku sa mužem.

- Ne bih rekao da ga je varala. Nisu živeli zajedno, to je bilo papirološki, i on je za to vreme radio šta je hteo. Bili smo u vezi, bio sam dečko, nisam bio švaler... - rekao je u emisiji Pavle.

Pavle Jovanović/ Printskrin: TV Pink

- Nismo u kontaktu par meseci. Rastali smo se kao civilizovani ljudi, u miru. Njen muž je čest gost mojih klubova, ja Draganu znam pre nego što je muža upoznala, bila mi je drugarica. Bili smo na ćao-ćao, posle naše veze nismo komunicirali, ne izbegavamo se, ali ne javljamo se jedno drugome - objasnio je njihov odnos.

- Nemam nikakve konkretne emocije prema Dragani. Ne znam ni kako će da reaguje, iskreno. Možda mi se i ne javi. Mislim da se jako dobro drži i snalazi, namazanko je ona veliki. Dragana je strašno dobar čovek i mnogo dobra devojka - zaključio je Pavle, a zatim je ušao u Belu kuću.

Pavle Jovanović ušao u Zadrugu/ Printskrin: TV Pink

Dragana je prebledela, hvatala se za glavu, nije joj bilo dobro...

- Jaooo, znala sam ovo s*anje! Tačno sam znala... - prevrtala je očima i uzdisala, a na pitanje ko joj je to, govorila je da je to "Matorin drug".

- Gde si, Pavle? - ustala je Dragana i pružila mu ruku, a on joj je uzvratio isto tako i pitao je kako je.

Dragana prebledela kad ga je videla/ Printskrin: TV Pink

Dragana je zatim izašla napolje i plakala, te zapalila cigaretu kako bi se smirila. Tešila ju je Nataša Moskva, tu se našao i Miki, ali ona se nije smirivala.

- Znala sam da će biti neko s*anje. Strašno. Tragedija. Nemoj da pričaš ništa, neću da zna da osećam nešto. A ja kao kući ću... Znala sam da se nešto sprema. Ne znam kako nekome ovo može da padne na pamet - plakala je Dragana i rekla Mikiju kako je sa njim bila u vezi u periodu kada je bila u lošem odnosu sa mužem, pre nekih godinu dana.

Dragana plače, Nataša Moskva je teši/ Printskrin: TV Pink

Dragana se ni kasnije nije smirila, nije želela da njen bivši sazna da je plakala... A šta će se dalje izdešavati, ostaje da vidimo. 

Pogledajte koje pikanterije smo vam pripremili u najnovijoj emisiji Zadruge Specijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sm

    23. decembar 2018 | 09:09

    Bolje da je Pink,napravio serije i filmove,nego nekultura,preljube,psovke,tuce itd. Dokle ?!

  • :)

    23. decembar 2018 | 01:09

    Ali njen muz nije znao za to samim tim jesi bio svaler. Kijin tata je ziveo sa svojom zenom i ona nije znala za Nadicu, saznala je tek nakon sto je Nadica ostala trudna, samim tim Nadica jeste bila ljubavniva. Sloba je bio u vezi sa Lunom na Kijine oci i Kija je znala za to, imala je Andriju i Luna nije bila ljubavnica. Ako se moze reci da je Sloba imao ljubavnicu onda se Slobodno moze reci i da je Kija imala ljubavnika. Ne cini ljubavnika samo cinjenica da li je neko u braku na papiru vec i da li partner zna za tog ljubavnika.

  • Jeca

    23. decembar 2018 | 03:51

    Sta je sa ovim ludim Micom, vise ne podrzava instituciju braka,, Lunu i sad provocita a Draganu stiti, sta je ovo ljudi, valjda kod nas kad zena prevari, moze, a muz i ako je bilo samo na papiru, hajka i produkcije i novinara, pravda za Lunu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA