≫ 

"Sram da te bude!": Luna i Zerina se žestoko posvađale zbog nagrade koju je Đoganijeva dobila posle pobede na Zadrugoviziji! (VIDEO)

- Ja idem oko tebe kao da sam ti majka! Kad ti nešto nisam dala - rekla je ljutito Luna Zerini

  • 24

Nakon završetka "Zadrugovizije" došlo je do svađe u spavaćoj sobi, u kojoj su glavne akterke bile Luna i Zerina. Naime, zahvaljući tome što je dobila najviše SMS i Fejbuk glasova, Đoganijeva je dobila kao nagradu slatkiše, koja je podelila sa svim ukućanima.

Jelena Krunić i Zerina Hećo kritikovali su Lunu što se ona nije njima prvo obratila, a Hećova je upravo to blogerki zamerila.

- Ona nije došla da kaže da smo mi prioritet! Ja idem za nekim da se nekom svidim i da se dopadnem?! Prioritet smo ti Jelena i ja! Ne možeš meni govoriti da sam koza! Jesam trebala da kažem da je ku*vetina iza leđa i da dođem da joj se smeškam u facu! Još mi kaže da joj nisam prijatelj, e pa, nisi!

Đoganijeva je zbog ovoga "eksplodirala".

- Ja idem oko tebe kao da sam ti majka! Kad ti nešto nisam dala?! Sram da te bude! Ja tebi ne moram da delim, podrazumeva se da sve što imam ja imaš i ti! - odbrusila joj je Luna.

VIDEO: Ovako je Luna trijumfovala

VIDEO: Gde je Zerina tu su i suze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    24. decembar 2018 | 11:08

    Jos jednom Lunina ruzna navika da "kupuje" ljude materijalnim stvarima, dok one najblize izda prvom prilikom.

  • Garo

    24. decembar 2018 | 11:23

    Ne zamjerite Luni. Ponijela je pobjeds pjevanja na plejbek. Misli da to gledaoci nisu uocili ako nije pristrasni ziri. Blamaza i to velika.

  • Gordana Vrućini

    24. decembar 2018 | 10:44

    ZERINA sad si ga baš preterala.. Pa devojka sve podelila.. Dala ti je šolju i slatkiše.. Svu njenu garderobu nosiš.. Podrška ti.. Nezahvalna si i izgleda ljubomorna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA