≫ 

Luna priznala kako se osećala kada je videla Teodoru u žiriju i odgovorila na njen komentar, pa otkrila šta bi uradila da je Sloba tamo sedeo! (VIDEO)

Luna je sinoć pobedila u Zadrugoviziji u čijem je žiriju sedela Teodora Džehverović, sa kojom nije u dobrim odnosima

  • 25

Luna Đogani sinoć je pobedila u Zadrugoviziji odlukom gledalaca, kao i putem glasanja na Fejsbuku. Teodora Džehverović bila je u žiriju, a momenat koji su svi čekali bio je kako će prokomentarisati Lunin nastup, s obzirom na to da nisu u dobrim odnosima.

Luna je prokomentarisala kako se osećala kada je u crvenoj fotelji ugledala Teodoru.

- Bilo mi je mnogo drago što je u toj stolici, jer ako iko to zaslužuje, to je ona. Lepa kao uvek. Bilo mi je dodatno teže da nastupim, jer znam da me gleda i da je očekivala od mene mnogo, i hvala joj na realnom komentaru koji mi je dala - rekla je Luna.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Teodorin komentar bio je sledeći:

- Od mene se očekuje večeras da kažem ne znam šta, ali ja sam već na početku rekla da ću biti realna. A realno je da si bolje otpevala nego neko ko se večeras ovde predstavlja kao pevač - poručila joj je Teodora.

Teodora Džehverović/ Foto: A. Nalbantjan

Osim toga, Luna je priznala i kako bi se osećala da je u momentu izlaska na scenu u crvenoj fotelji ugledala svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića.

- Razmišljala sam o tome... Mislim da bih bila još bolja. Zato što je pesma koju sam pevala moja autobiografska pesma. Povezana je sa Slobom, to je moje trenutno stanje, da "većeg gada nisam ljubila"... "Još te volim" možemo da isključimo - rekla je.

Slobodan Radanović/ Foto: A. Nalbantjan

- Ne bih mu se vratila. Nikada. Ogromnu tačku sam stavila. Kreće Nova godina, imam osećaj da je ova sada moja! - zaključila je Luna koja je, podsetimo, sinoć na Zadrugoviziji pevala pesmu Emine Jahović "I da mogu".

Kako je izgledao Lunin nastup pogledajte OVDE.

VIDEO: Posvađale se oko nagrade na Zadrugoviziji kao psi oko koske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno Luno

    25. decembar 2018 | 08:15

    Tea je za tebe mis

  • Kzrsumlija

    25. decembar 2018 | 08:53

    Teodora prelrpa prepametna i primer zenskog roda.Mala zavidna si na sve a za pevanje te samo tako izlozili da bi se primila pa da imaju kome da se smeju posle🤣🤣🤣🤣

  • Hm

    25. decembar 2018 | 00:03

    Sirotica.....ona se nada da je sledeća godina njena.....zahvali se mami što te tako ružno vara da si neka miljenica naroda......bice kao i prošli put

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA