≫ 

"Ja napolju p*šam po takvim bilderima kao što si ti!": Miki žestoko isprozivao Momčila, obezbeđenje bilo u pripravnosti! (VIDEO)

- Druže, ti ne znaš mene. Ja sam napolju sto puta gori - vikao je Miki na Momčila

  • 13

Miki Đuričić rešio se našali na račun Mine i Momčila, i rekao im da bi Mina ostavila fitnes trenera čim bi u "Zadrugu" ušao Nemanja Đerić Đekson. Momčilo mu je istog trenutka odgovorio da bi Đuričiča Suzana ostavila kada bi njen muž Vlada ušao u rijaliti.

A posle toga nastao je potpuni haos, a obezbeđenje je bilo u pripravnosti.

- Ja napolju p*šam po takvim bilderima kao što si ti! Pa i Mića bi te prebio! Zezali smo se, Mina i ja drugovi. Ti je znaš tri dana, ja je znam sto godina. Ja je zaj*bavam za Đeksona. Da nisi ti možda zaljubljen u nju? Da nemaš emocije prema njoj? Druže, ti ne znaš mene. Ja sam napolju sto puta gori. Znaš zašto ja tamo spavam? Zato što bih svakog dana nekoga prebio! - urlao je Miki.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna poručila Anabeli da ugrađuje silikone u grudi, Miki je spustio do podruma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    29. decembar 2018 | 12:08

    Miki daje sebi za pravo da moze svakom svasta reci i izvrgnuti ruglu a kad njemu nesto se kaze sto mu ne odgovara onda je problem

  • GORAN

    29. decembar 2018 | 12:41

    I MIKIJA KAO I LUNU ZADRUGA ILI TI PRODUKCIJA STITI, RADI I GOVORI STA HOCE I KOME HOCE,,,OVO ZAISTA VISE NIJE RIJALITI,,RIJALITI SU PAROVI,,GDEISTINA IZLAZI BEZ DVOUMLJENJA I NAMESTANJA,

  • Pfk

    29. decembar 2018 | 12:53

    Ti si miki napolju gori u tvom selu a izadji u Beograd uvece u nekom klubu ili negde pa reci to kad si toliki mangup,nemoj misliti da si toliko jak,ti i nisi za rijaliti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA