≫ 

"Ostala mi je urezana ta slika u glavi, pobegla bih iz svoje kože!" Aleksandra ne može da dođe sebi od šoka nakon što se Karađorđe skinuo go pred svima! (VIDEO)

- Sramota me je toga što se juče desilo... Osećam se jako poniženo - rekla je Karađorđeva ćerka

  • 11

Karađorđe Subotić šokirao je sve zadrugare kada se skinuo go i usred zime skočio u bazen.

Sve to zaprepašćeno su posmatrali ukućani, a njegova ćerka Aleksandra Subotić i bivša žena Ljuba Pantović bile su zgrožene ovim njegovim postupkom.

Zbog ove neprijatne i sramne scene Aleksandra Subotića se rasplakala, a u razgovoru sa Drvetom mudrosti ona je ispričala kako se oseća nakon svega.

- Jako ružno se osećam, užasno sam! Sramota me je toga što se juče desilo... Osećam se jako poniženo. Ostala mi je urezana ta slika u glavi i ceo taj događaj. Pobegla bih iz svoje kože, vrištala bih... Ovo mi je dno dna! Mene je sramota samog tog događaja, da je moj otac, čovek koji ima 50 godina , koji ima ćerku koja se nalazi u istom tom rijalitiju, on ima unuku, majku od 70 godina i da je njemu palo na pamet da se skine go. Skinuo se go ispred devojaka koje imaju 20 godina, ispred svih tih ljudi i par miliona gledalaca... A najgora stvar je što sam ja prisustvovala toj sceni. Ja hvala bogu nisam videla previše - rekla je Aleksandra i dodala:

- David se isto oseća užasno posramljeno. Davidova porodica je dosta patrijarhalna. David je to rekao i Karađorđu da je užasno.

Šta je sve Aleksandra rekla o Karađorđu pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Matora rekla Karađorđu da je gej, on njoj da je debela, a onda je ona skinula majicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    4. januar 2019 | 19:52

    A ona moze pred svima celu sezonu da ide polugola i pred svoim roditeljima isto tako , onako nepravilno popunjena a mogu reci i debela ! Fuj na nju i na takvu porodicu !

  • JS

    4. januar 2019 | 19:55

    Lazni moralista. I ostale ucesnice nisu nista bolje. Kada se prodaju i zabavljaju sa muskarcima od 50 i vise godina, onda se ne zale. Prija im, dobijaju novac za to. Sinoc je bila igra u pitanju. Uradio je covek sta je rekao. Da ste hteli, niste morali da gledate. Ista kcerka i zena, su jos gore stvari radile u drugom rijaliti programu. Ni sada nisu bolje.

  • M

    4. januar 2019 | 20:44

    Ajde bre ko da je ubio coveka,pa drugi su mnogo gore i sramnije stvari cinili pa se nije dizala tolika halabuka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA